Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15044
Tarih: 16 Haz 2025 Saat 21:10

Konu: diş
Mesajı Yazan: zemrank
Konu: diş
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 21:46

Merhaba Kadir bey;

İkizlerimden Emre diş çıkarıyor ama hiçbirşey yemiyor yediremiyorum aslında iştahlı bir bebek ama diş çok zorluyo.normalde anne sütü almıyor 10 aylık şu anda evdeki çorba yemek vs. ile besleniyor geceleride süt içiyor ama diş muhabbeti çıkalı hiçbir şey yemek istemiyor. Ağzını dahi açmıyor ne yapacağımı şaşırdım. 200 ml sütle akşam ediyor dentinox aldım henüz kullanmadım bugün başlayacağım kullanmaya ne kadar kullanayım ? Ayrıca bu durum ne kadar sürecek :(( Hakan'da emeklemeye başladı aynı iştahsızlık ondada var mina..x kullanıyorum iştahı açılmıştı yine yemiyor sanırım midesini üşüttü ne yapmma gerekli? Ateşleri yok bu arada.. Şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 11:27
Sizin epey bir eğitim almanız gerekiyor... Benim, yazarlar bölümündeki makalelerimi okuyun.
1-Diş çıkarırken rahatsızlık olmaz, bu sebeple ilaçlar da faydasızdır.
2-Mide üşütmesi diye bir hastalık yoktur. Üşüterek hasta olunmuyor, mikroplarla hasta olunuyor.
3-Vitaminler ancak, şişmanlarda iştah açar. Zaten  iştahsız olanda bir işe yaramaz.
4- Çocuk huzursuz veya rahatsız ise, bir hastalığı var demektir. Bir doktora göstermeniz iyi olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat