Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku terörü!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15080
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 20:26

Konu: uyku terörü!
Mesajı Yazan: elıfe
Konu: uyku terörü!
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 23:57
kadır bey kızım 2 haftadır uyumakta güçlük çekıyo 2 gündür dahada abartı yaşıyoruz bu durumu
dün gece hıç uyumadı hep ağladı mızmızlandı,sabah 6 da uyudu 9 da uyandı yarım saate bırde mızırdandı
gündüzde dahıl toplasak 5 saat uyumadı ve şuan hala ayakta:(
daha öncekı gecede farklı değıldı durum,gece o kadar ağladıkı nezle oldu  burnu akıyo arada öksürüyo
azılar çıktı geçen ay sık uyanmasını ona bağladık (doğru yanlış bılmıyorum ama),
şımdıde köpek dışlerı çıkıyor
sağlıklı uyku sağlıklı çocuk prensıbı aklıma geldıkçe ,büyüme gerılığıne neden olabıleceğı gıbı yazılar okudukça dahada kötü oluyorum
 ne yapabılırız önerebıleceğınız bır ılaç yada yöntem varmıdır?yardım edersenız sevınırım
(kızım 14 aylık)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2009 Saat 11:18
Nezle, virusların sebep olduğu bir hastalıktır. Çok ağlamakla veya  dişler nedeni ile olmuyor. Birisi öptü, bulaştırdı. 2 günden beri hasta desek, 7 günde kuluçka süresi olsa, 9 gün evvel birisinden bulaştı demektir. Uyku- büyüme geriliği saçmalığına kulak asmayın. Büyüme hormonu öyle hergün muntazaman salgılanan bir hormon değildir. Arada bir ne zaman uykuda ise o zaman salgılanır. 2 gece uyumadı diye gelişmesinde bir kayıp olmuyor.
Bu durumda siz ne yapacaksınız?  bizim klasik nezle tedavisini eski maillerden bakıp uygulayacaksınız.

Mesajı Yazan: elıfe
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2009 Saat 11:45
teşekkürler kadır bey
bol serum fızy.. ve cold mıxThumbs Up

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat