Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bir sou

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15322
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 10:55

Konu: bir sou
Mesajı Yazan: türkiş
Konu: bir sou
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 10:19
ben açtığım bir konuyu silebiliyomuyum kendim bunu merak ediyorum ilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirimm

-------------
iyiki varsınız aşkım ve dünya güzeli oğluşumm

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 10:35
Merhaba,

Eğer açtığınız konuya başka bir arkadaşımız yorum yaptıysa siz silemiyorsunuz. Ama eğer başlıktaki tek mesaj sizinkiyse, silebiliyorsunuz. Eğer silinmesini istediğiniz bir konu varsa ve silemiyorsanız herhangi bir moderatör arkadaşımızdan silmesini isteyebilirsinizSmile

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 10:40
tamam o zaman sizden ricam lütfen resimlerim bölümündeki buda benim emoşum başlıklı konumu silermisiniz üzülüyorum çok..

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 10:44
Tabi ki siz istedikten sonra silerim. Niçin üzülüyorsunuz?

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 11:01
niçinmi çünkü kimse doğru düzgün yorum bile yapmadı oğluma oğlumun resminin olduğu sayfaya bakın sadece o atlnarak diğer tüm resimlere yorumlar yapılıyo sanırım yeni olduğumdan yada gruplaşma olmuş sonuç itibariyle rica ediyorum silerseniz ben çok sevineceğim...saygılarr

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 11:06
Lütfen böyle düşünmeyin. Gruplaşma demeyelim de eskilerin yıllardan beri süregelen sohbeti sayesinde muhabbeti biraz daha koyu diyelim. Zamanla sizin de herkesle kaynaşacağınıza eminim. Unutmayın ki her birimiz bir zamanlar yeniydik.

Yine de isteğiniz üzerine başlığınızı sildim.

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 11:16
evet sizlerde zamanında yeniydiniz yani kaynaşma olması için biraz onların adım atması gerekmiyomu sevgili moderatörüm..neyse kafanızı ağrıtmayaayım..iyi günlerrr

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 18:08
açıkcası bende ilk aylarda böyle düşünmüştüm, ama zamanla doğruyu keşfettimClown
şimdi çok mutluyum arkadaşlarımın arasında olmaktanHug
bence böyle düşünüp kendini koparma buradanEmbarrassed sevgilerKizBebek

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 08:53
Orjinalini yazan: eemree eemree Yazdı:

açıkcası bende ilk aylarda böyle düşünmüştüm, ama zamanla doğruyu keşfettimClown

sağol arkadaşım duyarlılığından ötürü okumuş ve cevap yazmış olman büyük incelik çok teşekkür ederim umarım bende sizler gibi olurum birgünnn..Embarrassed

-------------

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 15:24
Orjinalini yazan: türkiş türkiş Yazdı:

Orjinalini yazan: eemree eemree Yazdı:

sağol arkadaşım duyarlılığından ötürü okumuş ve cevap yazmış olman büyük incelik çok teşekkür ederim umarım bende sizler gibi olurum birgünnn..Embarrassed

türkancım benim sana açıklamalarımı bak ne güzel anlatmış arkadaşımz
tabiki zamanla hepemiz çok güzel bir kaynaşma yaşayacağız bu güzel sitenin çatısı altında

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 15:48
Türkan'cım bizleri yanlış anladın.Seni kırmak istemezdik...İnan bana bende şimdi farkettim seni...Ama hiçbirşey için geç değildir dimi?Star

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:05
ben senin fotoğraflarına bakacaktım fakat geç açılıyodu...son dört aydır çok fazla online olamıyorum hep bi bakıp çıkıyorum....

belki benim gibi bakamayanlarda vardır....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:34
sağolun bayanlar teşekkür ederim ilginize zaten kaldırttım ilgili arkadaşa resmini oğluşumun..
sizin gibi kibar insanları bende kırmak istemem sadece o anlık yazdım öyle işte bide oğluşumu öyle altlarda görünce çok üzüldüm hani çirkin olsa dicemki beğenmediler yorum yapmadılar ama maşallahı var valla oğluşumun.. neyse sizlere tekrar teşekkürlerr

-------------

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:38
canım inan böyle düşünmene çok üzüldüm.buradaki hiçbir anne hiç bir üyenin bebeğine bilinçli olarak tavır koymaz.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:40
Türkancım olurmu öyle şeyy yaaa...Bizim bütün çocuklarımız birbirinden güzel,birbirinden tatlıStarhem ayrıca çirkin bir çocukta düşünemiyorum ben,melek hepsi onlarınStarbak ben kızımın resmi kaçıncı sayfada bilmiyorum bileeeLOLLOLLOLpaylaşım yaptıkça,herkesi yavaş yavaş tanıdıkça,hatır gönül koymadıkça herşey çok daha kolay ve sıcak olacak..emin olWinkPig

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:44
İrmem ağzından bal damlamışLOL

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: Ege Berk
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:44
türkancım lütfen böle düşünme bak bende  daha yeniyim hem çocuklarımızdan dolayı çokta sık giriyoruz kız sakın böle düşünme onların çok hoşuma giden bir geçmişi var hem görmemişizdir.....hiç bebekler kötü olurmu kız zorla sevdiririm ben kendimi

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:56
Tamam kızlar zamana bırakmak en iyisi sanırım sağolun  ilginizeeHug

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 16:57
Ben de şahsen böyle düşünmene üzüldüm. Oğlumun resimleri aylarca arkalarda kaldı. Hiç aklıma böyle birşey gelmemişti. Zaten arkada kalmasının sebebi de benim yeni resim eklememem. Arkada kaldıkça sen de yeni resim eklesen, başlık yine öne çıkardı. Ve hepimiz yorumlarımızı yapardık. Çirkin bebek- güzel bebek olayına bağlaman çok yanlış. Kimsenin bebeği çirkin değil. Hepimiz anneyiz. Çirkin bebek olmaz ki...

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 17:02
Tamam ben sadece fikrimi yazdım..resim koydum zaten yenilerinide ekledim en baştaki sayfadaydı ve o sayfadaki diğer bütün arkadaşların iletileri vardı ama emoş hep düştü bende üzüldüm hepsi bu dedim sanırım yabancı olduğumdan hepsi bu...neyse ben bu konuyu kapatmak istiyorum lütfen

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat