Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çığlık atmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15511
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 15:35

Konu: çığlık atmak
Mesajı Yazan: BÜYÜKHAN
Konu: çığlık atmak
Mesaj Tarihi: 04 May 2009 Saat 23:43
MERHABALAR KADİR HOCAM, OĞLUM 4,5 AYINI DOLDURDU, SON Bİ KAÇ GÜNDÜR ÇIĞLIKLAR ATMAYA BAŞLADI, AĞLAMA YOK KEYFİDE YERİNDE AMA ÇOK BAĞIRIYOR, ENDİŞELENİYORUM Bİ SIKINTISI FALAN OLABİKLİR Mİ VEDE SES TELLERİNE ZARARI OLUR MU? NORMAL Bİ DURUM MUDUR BÖYLE ÇIĞLIKLAR ATMASI? TEŞEKKÜRLER , İYİ GECELER

BİZİ BEKLETMEDEN CEVAPLADIĞINIZ İÇİN, YARDIMLARINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER, ALLAH RAZI OLSUN...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2009 Saat 10:05
Hoşuna gidiyordur. Çocuklar kendi ürettikleri ( ses, kaka, çığlık) gibi şeylere hayrandırlar. Bu sebepten, büyük çocuklarda, kaka tuvalete dökülürken "bay-bay" yapıyoruz..Kakasına pislik muamelesi yapmıyoruz. Siz çığlık attığında, suratının ifadesine bakın. Eğer keyif alıyorsa, mühim değil. Eğer yüz ifadesi ızdıraplı ise, görüşelim...

Mesajı Yazan: BÜYÜKHAN
Mesaj Tarihi: 05 May 2009 Saat 10:11
gülerek çığlıklar atıyor hemde nasıl , bizde ilgilenince iycene coşuyo.... o zaman hoşuna gittiği için yapıyor bir sorun yok, hocam çok çok teşekkürler tekrar, güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle , kolay gelsin

Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 20:26
kadir bey benim kızımda da var fazlaca cığlık atma...ama tek problem sanki ıztıraplı mutsuz korkunç bişey görmüş gibi çığlıkları...ağlama diil çığlık ama ağlama gibi..genelde bu durumda ...4 bucuk aylık...sizce neden

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 10:26
Bazı bebekler, cığlık atarak ağlarlar, yapılacak pek bir şey yok...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat