Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sakız yutma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15592
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 03:28

Konu: sakız yutma
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: sakız yutma
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 13:12
hocam bize küçükken hep sakız yutarsanız boyunuz uzamaz gelişiminiz geriler derlerdi çok korkardık gerçi boyum 1.69 pekde gerilememiş:)acaba bu işin başka bir açıklaması varmıdır?oğlum ağzımda görünce çok istiyor bende yenisindien azıcık veriyorum doğal olarak yutuyor(19 aylık) bişey olurmu yoksa sadece kakadan çıkar ve sorun bitermi?
alyansımı kaybetti aradım bulamadım yutma ihtimali aklıma geliyor 10 gün oldu neredeyse şimdiye kadar çıkarmıydı piyasaya (kakasından)yada başka rahatsızlıkla
son olarak bugün nezle olmuş sanırım burnu akıp duruyor bahsetmiştim üstü açık uyuyor diye bir büyüğüm dediki uyuyanın üstüne kar yağar böyle olursa bu çocuk hastalıktan kurtulmaz uyuduğu yerde hasta oluyo diyor :( üzülüyorum
çok uzun oluyor yazılarım kusura bakmayın ama doğruları öğrenmek istiyoruz eskilerin laflarıyla çocuk büyütmek yerine...
teşekkürler iyiki varsınız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 13:45
Var tabiii yutunca yenisini aldırıyorsunuz, masraf oluyor... Yutunca genellikle midede asit tesiri ile eriyor. Kaka ile çıkmıyor bile. Alyansınızı yuttuğunu zannediyorsanız, 2 gün içinde çıkması gerekirdi, genede şüpheleniyorsanız, bir karın filmi çektirin. Üşütmekle dünyada bir tek Türkler hasta olurlar. Onlar hala mikropların varlığını öğrenememiş insanlardır. Kar-mar yağdığı yok... Birisi öpmüş, nezle bulaştırmış..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat