Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15599
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 20:33

Konu: grip
Mesajı Yazan: imrann
Konu: grip
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 16:33
merhaba Doktor Bey oğlum yaklaşık on gündür grip. ateşi olmadığı için doktora götürmedik sizin tavsiye ettiğiniz yöntemleri uyguluyoruz fakat balgamı bi türlü atamıyor gribin uzun sürmesinin herhangi bi zararı varmıdır? Doktora gitmelimiyiz?
Burnuna burun damlaması kesinlikle yaptırmıyor geçen gün zorladığım için burnu kanadı başka bir şekilde açmak ümkünmü burnunu?
 limonlu balın günlük bir ölçüsü varmı? teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 16:37
Tuzlu suyu kullanamıyorsanız, günde 2 defa yakalarına Cold-mix (2damla) damlatın. Limonlu balın herhangi bir ölçüsü yok, öksürdükçe verebilirsiniz.

Mesajı Yazan: erınç
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 17:17
kadır bey bızımkıde damlayı damlatmama izin vermıyor bende uyuturken o uykuya dalar dalmaz dokuyorum uyurken dokmemın bı zararı olurmu ben devamlı boyle yapıyorum

-------------
olusum benım (NURGÜL)

Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 11:44
Dikkat edin, nefes borusuna kaçırmasın.

Mesajı Yazan: imrann
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 15:43
doktor Bey oğlum gribi atlattı fakat balgamı bi türlü sökemedi dolayısıyla ara ara öksürüyor ve ciğerinden sanki hırıltılı ses geliyor ateş olmadığı için doktora gitmedik fakat geçmedi ne yapmamızı önerirsiniz cok teşekkürler

Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 19:35
Nezlenin akıntısı sona yaklaştıkça koyulaşır. O hırıltı ondan. O akıntıyı incelten en etkili şey, serum fiz. dir. Birde banyo yaptırın, rahatladığını göreceksiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat