Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji mi??

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15848
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 16:36

Konu: alerji mi??
Mesajı Yazan: janset1
Konu: alerji mi??
Mesaj Tarihi: 17 May 2009 Saat 10:45
kadir bey;kızımın yüz ve tüm vücudunda kırmızı nokta şeklinde kabarıklar var.ben isilik zannetmiştim fakat gittikçe çoğaldı.yediği (domates,çilek)bir şey dokunmuş olabilir mi?resmini de gönderiyorum.cevabınız için çok teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2009 Saat 10:48
Alerjiye bağlı, "Ürtiker" dediğimiz döküntüler. Bir alerji şurubu kullanın ve sentetik boyalı gıdaları kesin. Çılek ve domates ten de olabilir.

Mesaj Tarihi: 17 May 2009 Saat 10:54
bir alerji şurubu ismi istesem :) daha önce hiç kullanmadık evde zadite. var sadece olur mu?KizBebek

Mesaj Tarihi: 17 May 2009 Saat 23:24

Kadir bey bugün kızımın vücudunda kızarıklıklar çok artınca önce özel e götürdüm.buradaki Dr.hitriz.. şrp,fenehi..jel,ve adını okuyamadığım bir antibiyotik (Auwlmilew ped galiba ) verdi.birde alerji iğnesi yapıcam dedi enfeksiyon kapar diye.ben iğneyi yaptırmadım.acildeki dr.olduğu için.

sonra başka hastaneye götürdüm orada da klamok.ve stile.jel verdi.şimdi ben alerji şurubu  için gittim ama iki dr da  antibiyotik verince size sormak istedim.Antibiyotiğe gerek varmı?Ateş,ishal gibi bi durumumuz yok.ne kullanayım bayağı çoğaldı sizden cevap bekliyorum.Size çok borçluyuzz çookk teşekkürler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2009 Saat 10:24
Antibiyotiğe hiç gerek yok.. Bunlar resmen saçmalıyorlar. Öyle iğneler filan, ancak solunum sıkıntısı olanlara yapılır. Gerisi resmen "Show"  .... Birde sizdeki durum, yediği içtiği bir gıdadan olduğundan, Bir müshil ilacı (Dulcolax) 1 tane verirseniz, iyileşme sürecini hızlandırırsınız. Hele sürmelik ilaçlara çok güldüm.. Hitrizin,  Zyrtec, Allerset hep aynı ilaçlardır, Bunlardan herhangi birini günde 1 ölçek olarak verin.

Mesaj Tarihi: 18 May 2009 Saat 12:42
Size nasıl minnettarım anlatamam.Öyle bi güven veriyorsunuz ki..İki dr.a gitmeme rağmen sizden cevap gelmeden hiç birşey yapmadım.Şimdi söylediklerinizi uygulamaya başlayacağım...Bu siteyi,sizi tanıdığıma çooookkk seviniyorum...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat