Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gaz Sancısı acil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15882
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 17:51

Konu: Gaz Sancısı acil
Mesajı Yazan: dmtgvs
Konu: Gaz Sancısı acil
Mesaj Tarihi: 18 May 2009 Saat 23:25
Merhaba Doktor bey
Oğlum şu an 4 aylık baştan beri hiç gaz sorunumuz olmadı ama son 2 haftadan beri ara ara gaz sancıları giriyor ve ağlıyor.Bu durum normal mi ?Çokta hareketli bir bebek normalde gaz sancıları için 3 4 ayda geçer diyorlar ama bizimkisi yeni başladı ...Acaba başka bişey etki yapıyormudur.Anne sütü emiyor baştan beri....
Teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2009 Saat 11:03
Eğer problem gaz ise: Hıçkırık, yellenme ve nadiren karından gurultu gelmesi çok artar. Bunlar varsa, benim "gaz sancısı" ile ilgili makalemi ve videoyu seyredin. Birde kakasına bakın. Aşırı fazla yiyorsa, kaka rengi altın sarısından, yeşil renge döner. Buda çok yediğinin ve ondan rahatsız olduğunu gösterir.

Mesajı Yazan: dmtgvs
Mesaj Tarihi: 20 May 2009 Saat 11:01
Gaz sancısı konulu makale ve videyoyu nerden izliyebilirm.Birde doktor bey ara ara dediğiniz gibi yeşil renk kaka yapıyor bunun sebebi çok yemek ise peki gün içerisinde ne kadar emmesi gerekiyor.Bunu ayarlayabilirmiyiz.Kilo durumuda şu an için ayına uygunmuş.
Kilo 7360
4aylık Boy 65 cm

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2009 Saat 11:50
Forum ana sayfadaki "yazarlar" bölümüne girin. Yeşil kaka rahatsızlık yapmıyorsa, önemli değil. Gaz sancısı gibi sancı yapıyorsa, her meme istediğinde vermeyin, önce gazını çıkarır gibi yapın, halledemezseniz, memeyi verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat