kaza geçirdim kızımın etkilenmesi için ne yapmal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15899
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 21:43
Konu: kaza geçirdim kızımın etkilenmesi için ne yapmal
Mesajı Yazan: SORY123
Konu: kaza geçirdim kızımın etkilenmesi için ne yapmal
Mesaj Tarihi: 19 May 2009 Saat 16:58
SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM NERDEYSE 1 YASINDA Bİ KIZIM VAR GEÇİRDİĞİM Bİ TRAFİK KAZASINDA TEK GÖZÜMÜ KAYBETTİM VE ONUN YERİNE PROTEZ GÖZ KULLANMAK ZORUNDA KALDIM BAZEN BU PROTEZİ ÇIKARIP TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIYORUM VE O DA GÖRÜYO ŞİMDİLİK ANLAMIYOR SANIRIM AMA ONUN İNCİNMESİNDEN İLERİDE KÖTÜ DÜŞÜNMESİNDEN YADA ANNENİN GÖZÜ NEDEN BÖYLE DEDİKLERİNDE ÜZÜLMEDEN CEVAP VEREBİLMESİNİ İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM HERŞEY NORMALMİŞ GİBİ DEVAMMI EDEYİM YOKSA BELLİ Bİ YAŞA GELENE KADAR SAKLAYIP SONRAMI SÖYLEYEYİM BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR DERDİMİ.BANA YARDIM CI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER
------------- BEN ZATEN BİR İMZAYIM :)
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25 May 2009 Saat 09:39
her seferinde işte şimdi cevap gelmiştir diyerek açıyorum ama malesef hala cevap yok ne zaman cevap verirsiniz acaba
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 25 May 2009 Saat 09:47
Özlem Hanım çok yoğun çalışmasına rağmen; forum sayfalarınımızdaki sorularınızı fırsat buldukça, büyük bir özveriyle ve sırasına göre cevaplamaktadır.
Sorunuzu sormuş olduğunuz 19 Mayıs tarihinden bu yana kendisi sitemizi ziyaret etmemiştir.
Bilgi vermek istedim.
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 29 May 2009 Saat 12:20
kızınız bu değişikliği fark edip sormadan anlatmanız çok anlamlı olmaz, çünkü bu durumu anlamak için çok küçük. ancak sorduğunda yalan söylemeyin, geçiştirmeyin. anlayabileceği dilden başınıza geleni anlatın. görmenizle ilgili şu anda ne derece bir sorun olduğunu da söyleyebilirsiniz. onu rahatlatmak için bu duruma alıştığınızı, pek çok şeyi yapabildiğinizi söyleyin. söylemenin ötesinde bu durumu siz erçekten kabullenip sorun gibi algılamıyorsnız ve ona uygun davranıyorsanız kızınız da öyle algılayacaktır. bu durum sizi sürekli üzüyor, kaygılanırıyors kızınıza ne söylerseniz söyleyin o da gergin, kaygılı olur. öncelikle bu durumla ilgili varsa sıkıntılarınız giderme yolunu tercih edinç. hem kendinize hem de kızınıza çok daha fazla yardımcı olmuş olursunuzl.so
------------- özlem
|
Mesaj Tarihi: 29 May 2009 Saat 16:00
çok teşekkürler özlem hanım
|
|