Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kendimize vakit ayırmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15913
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 06:58

Konu: kendimize vakit ayırmak
Mesajı Yazan: demirfiliz
Konu: kendimize vakit ayırmak
Mesaj Tarihi: 20 May 2009 Saat 01:10
  • merhaba kızım 21 aylık,eşimle kendimize vakit ayırmaya çalışıyoruz,kızıma kendim bakıyorum,2.ayından beri anneme kayınvalideme bırakıp 2-3 saatliğine çıkıyoruz,problem yoktu ama 3-4 aydır sorun oluyor,bu haftasonu kayınvalideme bıraktık,anne diye çok ağlamış,annemlere bıraktığımızda da annemi çok özledim diyormuş,ayda 2-3 kez çıkıyoruz 4 saat kadar,uyanıksa anlatıyoruz yada bazen görünmeden çıkıyoruz,kızımızı bu şekilde bırakıp kendimize vakit ayıralım derken zarar veriyormuyuz kafama takılıyor. aslında kafama takmayıp o anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ama annemden veya kayınvalidemden ağlıyo telefonu alınca moralim bolzuluyor tabi....

• -------------
    papatya

Cevaplar:
    Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
    Mesaj Tarihi: 29 May 2009 Saat 12:08
    elbette kendiize vakit ayıracaksınız. kızınız büyüdükçe bu durumu daha çok fark edip hoşlanmayacak ve tepkisini dile getirecektir. ağladığı zaman eve dönmeyin ve ona görünmeden kaçmayın ya da yalan söylemeyin. size güveni bir kez sarsılırsa kolay kolay yerine gelmez. bu işi yapmaya devam edin ve kızınıza  bu durumu sabote edemeyeceğini gösterin ve dürüst olun

-------------
    özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat