Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bitki çayları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15949
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 14:00

Konu: bitki çayları
Mesajı Yazan: Jasminet
Konu: bitki çayları
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 11:07

Merhaba Kadir Bey,

13 aylık oğlumda 4 gündür ishal ve kusma vardı.3. gün acile götürdükten sonra emedur fitil bir defa verdik kusma kesildi. dün doktora götürdük, elimizdeki kaka örneğini doktor kabul etmedi yarım saat içinde bakılması gerekir tahlile  dedi. ama bütün gün bekledik ve çocuk kaka yapmadı ancak çok sancısı vardı ağladı bütün gün, dünden bu yana kaka sayısı azaldı ancak ishal şeklinde yine, kusma kesildi, rotavirüsten şüphelenmiştik sizin anlattıklarınız dahilinde, tam da söylediğiniz gibi 4 gün sonunda daha hafifledi. Ama çocuk hala çok halsiz ve ağrısı, gazı çok. sab simpleks verdim pek işe yaramadı, bu dönemde rezene ıhlamur adaçayı gibi bitki çaylarından versek faydası olur mu acaba? Başka rahatlatıcı neler içirebiliriz? Çok teşekkürler, inanın ne kadar doktora gitsek de sizin söyledikleriniz daha çok işe yarıyor, iyi çalışmalar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 17:04
Rotavirus'un cok hafif bir şeklini geçiriyorsunuz, bir ilaca gerek yok, bol sıvı verin.Düz su içeceğine severek içtiği çaylardan vermenizde bir sakınca yok. SabSimplex (simeticon) hiç bir işe yaramaz. Ağzı neyi severse, onu verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat