Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

birkaç sorum var

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16037
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 12:00

Konu: birkaç sorum var
Mesajı Yazan: kaymağım
Konu: birkaç sorum var
Mesaj Tarihi: 24 May 2009 Saat 15:49
kadir bey birkaç sorum olacak size
1-oğlum 8 aylık 3500doğum kilosu ,50 boy,34,5baş çev.şimdi ise 2hafta öncesinin değerleri 8 kilo,69boy,43 başçev.
gelişimi nasıl sadece anne sütü alıyor ek gıdalara başlamalımıyım kilosu nasıl
2-hazır yoğurt versem olurmu,meyvelerden kiraz kayısı ,kavun karpuz vs. yiyebilirmi
3-piknik vs. durumlar için böcek ısırmasından korumak amacıyla önerdiğiniz bi krem ,sprey varmı
ne kullanmalıyım
bilgileriniz için çok teşekkür ederim sayenizde 8 ay sadece anne sütü verdim ek gıda tadımlık niyetine başlasammı
Embarrassed

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2009 Saat 17:55
Anne sütü varken anne sütü verilir. Az geldiğinden şüphe ederseniz, diğer gıdalardan teklif edin. Almıyorsa gerek yoktur. Artık o yaşta her türlü meyvayı yerde, en iyileri, şeftali ve kayısıdır. Gelişmesi iyi, idare eder, eksik veya fazlası yok. Açık alanlara çıkacağınız vakit, "Off veya Sin-Kov" sprey veya losyon kullanabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 04 Haz 2009 Saat 15:25
hocam off sprey aldım ancak üzerinde 2yaşın altı için uydun değildir yazıyo kafam karıştı siz daha iyi bilirsiniz tabi sormak istedim

Mesaj Tarihi: 04 Haz 2009 Saat 15:34
eklemek istedim hocam arı  böcek soktuğunda fenistil jel sürün demişsiniz aradan zaman geçince sürüldüğünde de faydası olurmu gene
bir sefermi sürüyoruz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2009 Saat 17:48
2 yaşından kücüklerde deney yapılmadığından öyle yazıyorlar. Başka bir şansınız yok.. Şimdiye kadar kullananlarda aksi bir tesir görülmedi ..Fenistil, kaşıntı geçene kadar günde 2 defa sürebilirsinizArı sokarsa bir işe yaramaz, arı sokarsa "amonyak" kullanın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat