Oğlum Grip Mi Oldu?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16097
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 10:35
Konu: Oğlum Grip Mi Oldu?
Mesajı Yazan: sedab
Konu: Oğlum Grip Mi Oldu?
Mesaj Tarihi: 26 May 2009 Saat 22:53
Kadir Bey, Daha önce de yazmıştım. Diş çıkarmanın hastalık üzerine bir etkisi olmadığını belirtmiştiniz. Oğlum cuma günü ateşlendi, ateşi geçti. Hafif hafif öksürük var ama çok fazla salya akıtıyor, onun yapabileceğini düşünüyoruz. Dün de burnu tıkandı, bugün de sanırım serum fizyolojik etkisiyle akmaya başladı. Bugün gözleri de sulandı ve akmaya başladı. Gece de yatarken cold-mix süreceğim. Acaba grip mi oldu oğlum? Geceleri çok uyanıyr belli ki bir rahatsızlığı var. GÜndüzleri ise gayet mutlui gülücükler saçıyor :) Diş eti çok kaşınıyor, çok fazla salya akıtıyor. Elimi ağzına götürüp uzun süre ısırmaya çalışıyor. Kendi eli de sürekli ağzında. 5 ayı dün bitirdik 6. aya girdik. Diş çıkarma zamanı gelmiş olabilir mi acaba? Doktora da gitmiyoruz ama hata mı yapıyoruz diye de canımız sıkılıyor eşimle. Bize ne öneririsiniz? Etrafta hep diş çıkaracak, olur böyle şeyler diyorlar ama siz dişin böyle etkileri olmadığını söylüyorsunuz...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 12:08
farklı davranışları, grip nedeni ile.. Dişler kesinlikle böyle bir şey yapmaz. Burun serum fiz. etkisi ile akmaz. Normal seyri öyledir. O akıntı önce su gibi sonra beyaz, iyileşirken de "bally" gibi olacak. Serum fiz., Cold-mix yeterlidir.
|
|