Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16125
Tarih: 01 Tem 2025 Saat 02:30

Konu: "ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!
Mesajı Yazan: Siddartha
Konu: "ANNE OLUNCA ANLADIM" BU HAFTA ANTALYA'DA!
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 17:10

Digiturk şehrinize geliyor...
“ANNE OLUNCA ANLADIM” BU HAFTA ANTALYA'DA!

“Anne Olunca Anladım”, “Digiturk Şehrinize Geliyor” projesi kapsamında 10 ilde gerçekleşecek olan panellerde anneler ve babalarla buluşuyor. Türkmax ve İz TV kanallarının ekran yüzleri ile halkı buluşturan yarım günlük paneller, 30 Mayıs Cumartesi günü Antalya'da devam ediyor.

30 Mayıs Cumartesi günü, 14.00-17.00 saatleri arasında Antalya Laura Alışveriş Merkezi’nde bize özel alanda tüm “Anne Olunca Anladım” dostlarıyla buluşuyoruz. Ünlü yüzlerin ve halkın katılacağı bu panellerde, sorulu-cevaplı (interaktif) bir program gerçekleştirilecek.

“Anne Olunca Anladım” programının yapımcısı ve sunucusu Hülya Yıldırım’ın da katılacağı bu panelde, Digiturk’ün ünlü yüzlerinin kitapları da hediye edilecek. Panele katılan isimler: Hülya Yıldırım, Hülya Aydın, Ayşe Tüter, Ceren Erginsoy, Savaş Karakaş, Nazım Alpman.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 22:11

Aaaayyy nasıl içim gitti bir bilseniz ben o gün sınava giriyorum ve katılamayacağım... Çok üzüldümmmmm.Disapprove Aslında mutlaka katılacağım demiştim ama sınavımla çakışacağı hiç aklıma gelmemişti. Kısmet değilmişUnhappy Nil de iyileşmeye başlamıştı. Olmazsa ona bakacak kişiyle beraber Nil benim adıma orda olurSmile inşallahKizBebek

Mesajı Yazan: ARDAESRA
Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 09:23
Sizleri burada görmek bizleri çok sevindirecek Big smile

Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 14:19
SAYIN DUYGU SÖZERİ      28.05.2009

Digiturk Ailesi Laura AVM'de

http://www.laura.com.tr/ - Bu email size http://www.laura.com.tr email listesine kayitli oldugunuz icin gonderilmistir...

Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 14:21
Bu AVM'ye üyeyim ve tüm duyuruları gelir Haluk Bey. Bakın reklamınız yapılıyor sağlam yaniThumbs UpBig smile

Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 15:00
Süpersin Duygu'cum

Mesajı Yazan: SORY123
Mesaj Tarihi: 29 May 2009 Saat 16:20
bende kızımla orada olmayı çok isterdim ama o gün öğleden sonrada çalışmam gerek keske işim erken bitsede yetişebilsem :(  çok üzüldüm Cry

-------------
BEN ZATEN BİR İMZAYIM :)

Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 23:01

Merhaba arkadaşlar.Smile

Bu sabah Nil’i apartman komşumuza teslim ettikten sonra ilk sınavıma gittim ve sınav erken bitti. Saat 11.00’de geldim ve kızımla biraz vakit geçirdikten sonra komşumuzun kızını dershaneden aldım eve getirdim ve saat 13.00 olmuştu.

Sonra ikinci sınavımın zamanına daha bir buçuk saat varken aniden Laura AVM’ye gitme kararı aldımLOL ama evden çıkarken komşum bana bir bankadan para yatırma işi olduğunu Nil’le gidemeyeceğini ve bana yatırmamın mümkün olup olmadığını sordu.Shocked Ben de tabi ki tamam dedim ama bütün bunları yapabilmek için bir buçuk saati çok iyi kullanmalıydım.Big smile

Hemen Evime çok da uzak olmayan Laura’ya gittim ve Hülya Hanım’ı bulmaya çalıştım. Programın yapılacağı yerde yoktu ve kuaförde olduğunu söylediler. Ben de hemen kuaföre indim ve Hülya Hanım’ı saçları yapılırken gördüm.Smile Saçları yapılana kadar muhabbet ettik ve bittiğinde de sizler için fotoğraf çektirmek istedik.Smile Hülya Hanım makyaj yapmadığını söyledi ama bence çok doğal ve güzeldi.Wink Sonra hemen ayrılmak zorundaydım çünkü daha bankaya para yatıracağım yerde ciddi park sorunu olduğundan otoparka koymam ve parayı yatırıp hemen sınav yerine gitmem gerekiyordu. Park yeri tıka basa doluydu ben de otopark görevlisine anahtarı verdim on dakikaya gelirim diyerek taksiye binip para yatırmam gereken yere gittim. Sonra saate bir baktım 15 dakika kalmışShocked taksiciye sınav yerine gidelim dedim ve amanın bir trafik ki sormayın…Confused 2 dakika gecikmeyle sınava girdim.Big smile İyi ki kendim gitmeye çalışmamışım yoksa daha çok gecikirdim çünkü sınav yerinde park yeri yoktu.LOL

Koşuşturmaca da olsa, dar zamanda da olsa sizi yeniden gördüğüme çok mutlu oldum Hülya Hanım. Çok tatlısınız ve sizi çok seviyorum.Star Bana zamanınızı ayırdığınız için yeniden teşekkür ediyorum.Clown İnanın yaşadığım heyecana değdi. Panele de katılmayı gerçekten çok isterdim. Kısmet olmadı umarım güzel geçmiştir.Smile

Sevgiler.KizBebek

Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 23:12
Bu arada Hülya Hanım benim kalın kollarımı sakladığınız için teşekkürler LOLLOL

Mesajı Yazan: Hülya Yıldırım
Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 23:34
Duygucuğum,
Bunca koşturmacana değdiğine sevindim... Çok naziksin! Asıl ben, bunca koşuşturmacayı göze alarak, üşenmeden sıkılmadan beni görmeye geldiğin için çok teşekkür ederim. Aslında tam sen geldiğin sırada ben kuaföre kıl olmakla meşguldüm (siyah gömlekli olana), çünkü bana düğün saçı yapmaya niyetliydi. Neyse, anlayacağın aslında gergin bir anıma denk geldin, seminere de az bir zaman kalmıştı... Ben de seni gördüğüme çok mutlu oldum, Nil'i öp benim için, sevgilerimle...
Hülya Yıldırım

Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 23:45
Aslında sizin koşuşturmacalarınızı duyunca benimki çok hafif kalır.Wacko Gerçekten de sizi yeniden tebrik ediyorum. Bunun farkına varmış olan Digitürk Ailesi'ni de tebrik etmek istiyorum.
Bu arada :  
"Aslında tam sen geldiğin sırada ben kuaföre kıl olmakla meşguldüm (siyah gömlekli olana), çünkü bana düğün saçı yapmaya niyetliydi."
Ben bunun farkındaydım ama elini çok geç olmadan çekiverdi. Bazen gerçekten çok abartıyorlarLOLLOL Siniriniz bile çok kibardı hayran kaldım tavrınıza açıkçası. Smile

Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 23:50

Mesajı Yazan: kumru
Mesaj Tarihi: 31 May 2009 Saat 00:07
Çok güzelsiniz ikiniz de maşallah. ClownBen de Hülya Hanım' ı yakından görmeyi çok isterimSmile

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 31 May 2009 Saat 10:45
Duygu çok şaşırdım hiç beklemiyordum, bravo gerçektenClap
ama çok sevindim bende senin kadar görmüş oldum Hülya hanım'ı
teşekkür ederim Approve
gelmeyi çok istiyordum ama yalnız olduğumu anlayınca vazgeçmiştim.
sevgiler Clown

-------------

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 31 May 2009 Saat 21:42
Valla ben tahmin etmiştim. Ne yapar eder bu gider ve burayada resimlerle gelir demiştim. İrfan çok hasta olduğu için ancak şimdi baktım ve yine bildim tanıyorum seni Duygucum.
Bu arada gerçekten ne kadar duru bir güzelliğiniz var Hülya Hanım. Maşallah diyim.
İkinizde resimlerde Thumbs Up.
En kısa zamanda ANNE OLUNCA ANLADIM BU HAFTA ANKARA'DA başlıklı yazınızı bekliyorumWink

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: nazenin
Mesaj Tarihi: 31 May 2009 Saat 22:45
YA DUYGU SANA KOCAMAN ALKIŞ WALLA BRAVO BENDE ÇOK İSTEDİM AMA İŞTE OLMAYINCA OLMUYOR.NE DİYELİM YOLLARI İHŞALLAH ANTALYA YA EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR DÜŞERClap

-------------
didem bekar

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2009 Saat 09:42

Aaayyy içim gitti,Hülya Hanımı görmeyeli çok oldu,keşke Hülya Hanımlı bi buluşma ayarlansaPig

Duygu senide tebrik ediyorumClap

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2009 Saat 10:11
ay ne güzel!!bravo vallaClap
hülya hanım buluşmalarda özledik sizi yahuuuClown

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2009 Saat 11:21
Duygucum hızına yetişmek mümkün değil. Antalya'lı a.o.a anneleri olarak bizi temsil ettiğin için teşekkürler. Bu arada Hülya Hanım ilk seferda anlamış Antalya'nın halini. Maalesef  burada iyi kuaför bulmak zor. Keşke baştan size yardımcı olsaydık. Ev sahibi olarak düşünemedik kusura bakmayın.

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2009 Saat 16:04
Yorumlar için çok teşekkür ediyorum.Clown

Mesajı Yazan: Hülya Yıldırım
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2009 Saat 00:08
Sevgili Anne Arkadaşlarım,
İlginize ve desteğinize çok teşekkür ederim.
Duygucuğum, sana ayrıca fotoğraflar için de çok teşekkür ederim, benim için de güzel bir anı oldu...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, yavrularınızı çok öpüyorum.
Biz bir aileyiz, yüzyüze de tek tek tanışacağız elbet Smile

Sevgilerimle...
Hülya Yıldırım

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2009 Saat 10:51
duygucuğum bravo   ClapClap
hülya  hanım  pozitif yüzünüzü fotoğraftada  olsa   görmek çook güzel....Smile

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2009 Saat 09:42

Hülya hanım gerçekten çok mütevazi ve asil bir bayansınız. İnşallah bir sizinle tanışmak nasip olur Wink

Duygucuğum inan bana senin bu fırsatı kaçırmayacağını biliyordum ClapClapClap Ne yapar eder gider demiştim kendi kendime bilmişim LOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2009 Saat 13:28
Süpersin Duygu ClapClapClap Bravo sana; bu kadar koşuşturmaca içinde Hülya Hanım'ı görebilmişsinya Thumbs Up 

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat