Merhabalar Kadir bey,
ben sizi birşey danışmak için rahatsız ediyorum. acaba doğru bir yöntemmi uyguluyoruz sizinde bir görüşünüzü almak isterim.
oğlum 4. ayını doldurdu. yaklaşık 1,5 ay önce kakasının yeşil ve mukuslu olmasından dolayı doktoruna götürdüm. tahlil yapıldı. bol miktarda lökosit çıktı. kültür sonucuda temiz çıktı. doktorumuz geçiçi birşey olabileceğinide düşünerek benim bir hafta süt ürünü yiyecekler yemememi söyledi ve tekrar tahlil istedi. birhafta sonrada tekrar bol lökasit çıkınca milupanın HN25 mamasına başlattı bir öğün mama bir öğünde anne sütü veriyordum. 1,5 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdık lökasit 7,8 e düştü. sonra mamayı azalttık günde 2 defa vermeye başladık. en son tahlilde lökasit tekrar 20 ye çıktı. şu andada hiç bir süt ürünü almıyoum. sütlü çikolata bile :( ve mamayı günde 4'e çıkardık yine bir mama bir süt. ve saatten öncede beslemiyorum. şunu merak ediyorum. sizin yazılarınızı takip ediyorum. annenin yediği süte geçmez diyorsunuz yanlış anlamadıysam:) ozaman süt ürünü yemelimiyim. oğlum bundan dolayı rahatsız olabilir mi? ve bu yöntem doğru bir yöntemmi. mamadan dolayı bu azalma artma oluyor yoksa benim yemelerimden dolayı mı? bir gün denemek için bol ayran içmiştim okadar çok ağladıki acile götürdük. bendenmi yoksa tesadüf mü bilmiyorum. ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. görüşlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim..
|