Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğim ölecek mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16498
Tarih: 04 May 2025 Saat 16:59

Konu: bebeğim ölecek mi
Mesajı Yazan: agunduz
Konu: bebeğim ölecek mi
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 14:34
herkese selam siteye yeni üye oldum.benim bir sorunum var.27 yaşındayım 7 haftalık hamileyim.koyu renkli az miktarda kanamam oldu hemen doktora gittim alttan ultarason ile baktı ve düşük tehlikesi var dedi.ufak bir ayrılma olmuş fakat bebeğin kalp atışı olduğunu ve bebeğin zarar görmediğini söyledi.ve progynex verdi 3gündür kullanıyorum kanama yok fakat özellikle ayağa kalktığımda ağrılarım oluyor.çok endişeliyim bu ilaca devam etmelimiyim?bebeğimin yaşama şansı nedir?lütfen yardımcı olurmusunuz.çok teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 15:34
ilaca devam et ve kalkmamaya calış bence..progesteron içeren ilaclar vermelerının sebebi kesenın rahım duvarına iyice yerleşmesine yardımcı olmak..ilaca bir dahakı kontrolüne kadar ara verme..orda zaten sorarsın devam edip etmiceğini.kese rahim duvarına yerleşirken ağrılar olur merak etme..kontrole  ne zaman  gidicen ?..kendını uzme ve yorma canım.hayırlısı neyse o olsun

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 15:41
canım içecek suyu yiyecek ekmeği varsa elbette ki bebeğin kucağında olacaktır.ama kendine sıkıntı yapma sakın.benimde ilk 3 ay düşük tehlikem vardı aynı ilacı 4 ay kullandım ve çalışıyordum da.Allah ıma şükürler olsun sağlıklı bişekilde kucağıma ladım inş ssende alırsın.bol bol yat dinlen moralini de yüksek tutSmile

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 15:52
 inş. sağlıkla kucağına alırsın canım, iyi düşün iyi olsun...

-------------
http://www.glitterfy.com/">
........CANIM YAVRULARIM......

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 15:53
canım eğer doktorun kullan dediyse kullan sabrina arkadaşımızın dediği gibi bir sonraki kontrole kadar devam et.doktor durumuna göre karar verecektir.geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 16:00
canım bendede aynı kanama ve ağrılar oldu. ilaca devam et ve mümkün oldukça istirahat et. en önemlisi stres yapma.

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: agunduz
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 21:29
herkese teşekkürler salı günü kontrole gidicem inşallah güzel olur herşey sevgilerSmile

Mesajı Yazan: BALIM
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 22:23
insallah guzel haberler alirsin...

-------------
<a href="http://www.baby-gaga.com/">
<a href="http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 22:31
aaayyyy..iyi düşün ıyı olsun sen sıkı sarılırsan bebegıne oda sana sarılır ve hayata..........ve baslıgını olumlu yönde degısrırsen sevınırım kımse bebegının ölmesını ıstemez.bak munevver arkadasımız hemsıre tubayda onlar yazmıs cevabı ne yapacagını...güzel haberlele dönersın inşallah..

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesajı Yazan: annişadayı
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2009 Saat 21:12
Allh korusun canım neden oyle bır baslık actın uzuldum ..:(

Bende 8.haftamızda cok az bır kanama gordugu m ıcın hemen doktoruma gttım cok cok panık yaptım resmen tıtrıyordum esımle bebısımıze bısey olcak dıye cok korktuk..
doktorum ıcerıde cok az bır kanamanın oldugunu bebekle benım aramdakı bır damarda caltk oldugunu ve kanamanın ondan kaynaklandıgını fakat rabbıme sukurler olsunkı bebısımızın saglıklı oldugunu soyleyınce ınanılamayacak derecede bır mutlulk yasamıstım...
ve doktorum progesteron ılacı verdı 1 ay kadar bu ılacı kullandım..
zaten senın kullandıgın ılacta progesteronun yabancı muadili.. yanı aynı gorevı goruyor..
1 ay yatak lavabo ve doktor dısında hıcbıyere kımıldayamadım...eşim ve annecıgım saolsunlar baktılar bana..gecen hafta prgestero n ılacım bıttı salı ve gunu kontrolum var son kontrolumde henuz rıskım oldugunu bır yere kımıldamam gerektıgını soylemıstı doktorum...
bebısım yetrkı saglıklı olsun ben hıc kımıldamam valla 9 ay yatarım :)

bu yuzden canm hıc korkma panık yapma...bebegının yıyecek ekmegı varsa o mutlaka gelecektır..unutma...
saglıklı ve mutlu gunlere..
dua et sureklı...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ısallah ...amin..

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2009 Saat 13:26

canım hiçbir zaman kötü düşünme.her zaman iyi şeyler düşünürsen sonuçta iyi olur.bende 8 haftalıkken kanama geçirdim.çok korktum.dr bana bebeğin bu dünyada nasibi varsa yaşar dedi.korma bence.dr söylediklerini yap yeter

bizide habersiz bırakma canım

Mesajı Yazan: gul_gunes
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2009 Saat 12:40
Orjinalini yazan: agunduz agunduz Yazdı:

herkese teşekkürler salı günü kontrole gidicem inşallah güzel olur herşey sevgilerSmile

agunduz şuan nasılsın?

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2009 Saat 11:13
allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Smile
ilacını düzenli kullan canım hiç işte yapma olurmu merak etme benim arkadaşımın kardeşi 8 ay boyunca kullandı o ilacı zararı yok,hep yatarak geçirdi hamileliğini hiçbirşeyde olmadı maşallah fıstık gibi de kızı var 3 yaşına gircek şimdi sadece dr dinle ve dinlen yat Wink

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat