Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göz altı şişlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16631
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 05:41

Konu: göz altı şişlik
Mesajı Yazan: aslindan
Konu: göz altı şişlik
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 00:58
merhaba doktor bey;

ikizlerimden birinin göz altı torbaları şiş bazen daha şiş bazen az, acaba bir hastalık belirtisi veya hastalık olabilirmi göz mü çocuk dr götürmeliyim?

birde birkaç sorum olacak
 ek gıda alıyoruz çorbalar ve yoğurt
1. sebze yemeklerine başlamalıyım biliyorum ama küçücük bir parça bile onları öğürtüyor ve boğazlarını alıyor ne yapmalıyım nasıl vereyim?
2. çeşitli markaların meyveli yoğurtlarını verelimmi kendimizmi hazırlayalım?
3. zıp zıp ve yürüteç zaralımı öyle diyorlar
4. dişleri çok kaşınıyor caljel sürüyorum sanki rahatlatmıyor başka ne önerirsiniz.
5. d vit günde 8 damla yeterlimi?
6. bugün fark ettim kızımın dizinde hani olurya biz büyüklerde gıcırdar zzzııııt eder kucağımdayken farkettim normal mi?
çok soru sordum biliyorum ama kusura bakmayın..
iyiki varsınız ve bizim sorularımızı bıkmadan yanıtlıyorsunuz çokkkkkk teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 10:37
Pürtüklü gıda yiyebilme ve çiğneme soya çekim özelliklerdir, kiminde erken, kiminde geç olur. Zamanı gelince becerir.. 6. aydan sonra her türlü yoğurdu verebilirsiniz. Yürütec'in faydası veya zararı yoktur. Dişler kaşınmaz, kocakarı uydurmasıdır. Dvit 3 damla 5 damla yeterlidir. Eklemlerden gelen sesler önemsizdir.

Mesajı Yazan: aslindan
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 13:47
merhaba doktor bey;

ikizlerimden birinin göz altı torbaları şiş bazen daha şiş bazen az, acaba bir hastalık belirtisi veya hastalık olabilirmi göz mü çocuk dr götürmeliyim?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 18:31
Soya çekimdir.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat