Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

penisinde darlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16645
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 11:29

Konu: penisinde darlık
Mesajı Yazan: yagmurcu
Konu: penisinde darlık
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 17:11
meraba doktor bey doktor oğlumun pipisinin uucunda darelık olduğunu söylüyor sünnet olursa rahatlar diyorr bu doğrumudur acaba oğlum 13 aylık

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 18:40
Darlık olsa idi. bu aya kadar sizi idare etmezdi, çocuk çok sıkıntı çekerdi... Gaza gelmeyin.Kimi tavsiye etti sünnet için???

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2009 Saat 21:27
hocam bu konu hakkında ben de sizi rahatsız edicemEmbarrassed
benim oğlum 35 aylık,yakında 3. yaşını doldurucak...iki yaşında bezden açtım ve beznden açtıktan sonra farkettik bu durumunu...pipisini iyice geriye doğru itmezsem yüzüne hatta banyoda tavana kadar gidiyor çişi,deliği çok yukarda,geriye itmek derken çok ciddi geriye itiyorum,büyüdü normalde bu durum olmasa tek başına yapabilir çişini ama bu durumdan bende ona yardım ediyorum,birde çok incecik yapıyor,saç teli kadar ince o kadar yani ip gibi,ama yaparken yüzünde herhangi bir acı ,veya herhangi bi acı çektiğini söylemiyor,ona ağrı acı verdiğini sanmıyorum olsa büyüdü artık kendide söylerdi...dr. rutin kontrollerde isterseniz deliği biraz genişletip ve üsttende biraz dikiş atıp normal haline getirebilirim dedi..oğlum sünnetli bu arada..sizce yaptırmaya ,oğlumun bu acıyı çekmesine değermi,gereklimi,ilerde ona bi sorun teşkil edermi...
iyi çalışmalar hocamKizBebek

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2009 Saat 09:25
Sünnet derisindeki darlık başka, penis ucundaki "meatus" darlığı başka bir şey.. Birde deliğin tam uçta olup olmama durumu var (hypospadias gibi).. Bu durumda, bir Çocuk cerrahı veya Ürolog tavsiyesi almak gerekir.

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2009 Saat 10:56
hocam gösterdiğimiz doktor çocuk cerrahıydı,bize o teklif etmişti bunu...oğlumun bu yaz gözlerinden ameliyat olma durumu vardı onu olun olduktan sonra bunuda yapalım ama kendinizi korkutmayın basit bişey demişti..biz normal rutin kontrol için çocuk dr. gittiğimizde ona söylemiş oda çocuk cerrahı arkadaşım yan odada bi gösterelim demişti,gösterdiğimizde siz ameliyattan sonra gelin tam detaylı bakarım dedi,ve pipisinin ucundamı yoksa idrar yoluna kadar giden bi darlıkmı ona iyice bakıcam demişti..eğer pipisinin ucuysa kolay,diğeriyse tam açarım gibi beişyler demişti hocam...açıkçası oğlum acı çekmediği için ve doktorda basit bişey dediği için götürmedim ama şimdi kesin götürücem..yanlız sünnetli olmasa daha kolay ameliayt ederdi demişti...
çok uzattım yine ben..teşekkür ederim hocam cevabınız için..

şimdi aklıma geldi bunuda yazayım hocam..oğlumu bi haftalık sünnnet ettirdik...doğduğu günden itibaren çişini yaparken kokrkunç ağlıyor ve bağırıyordu,bezindede kan diyemem ama pembe kırmızı lekeler oluyordu,bi hafta boyunca her yaptığında kendini sıktı her yaptığında çığlık çığılığa ağladı,ve dediğim kan gibi görünen şeyleride görüünce dr. bize,isterseniz bi jilet atıp rahatlatabilirim,yada isterseniz sünnet edelim,bizde madem jilet atılıcak iki acı çekmesin dedik ve sünnet ettirdik,sünneti hemen iyileşti,ve bi daha yaparken ağlamadı kan gibi şşeyleride görmedik düzelmişti baya yani,dediğim gibi bezden açınca gördük bu durumu...ama böyle bi durum olmasaydı biz yinede öyle küçükken sünnet ettirirdik sanırım çünkü çevremizde gördüğümüz tecrübeler genelde küçük ayda sünnetin daha işyi olduğuydu...durum bu hocam..

Mesaj Tarihi: 19 Haz 2009 Saat 09:22
Hypospadias durumunda ameliyatta sünnet derisini kullandıkları için, doktor o sözü söylemiş, haklı.. Sizin durumunuz özel, denilenleri uygulayın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat