güvenli yürüme kayışı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16680
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 22:59
Konu: güvenli yürüme kayışı
Mesajı Yazan: ddogruyol
Konu: güvenli yürüme kayışı
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2009 Saat 01:56
mrh özlem hanım 19 aylık 1 kızım 1oğlum var sorunumuz kızımla dışarıya çıktığımızda kesinlikle elinden tutturmak bir yana kendisine dokunmamızı bile istemiyor çok bağımsız fakat tabiki tehlikeli yerlere gidiyor düşüyor deli gibi koşuyor tabi bizde arkasından gidiyoruz ama zaptedemiyoruz bunun için piyasadaki güvenli yürüme kayışından almayı düşündük fakat toplumumuzda bu pek uygun görülmüyor ama bizim için de önce kızımın psikolojisi ve güvenliği önemli önerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2009 Saat 02:25
özlem hanım şunuda belirtmek istiyorum kızıma annecim onu yerden alma o pis yada annecim salıncakların altında durma gibi uyarıda falan bulununca yada böyle yerlerden uzaklaştırmak isteyince kendini yerden yere atıyor yeterki dokunmayalım diye ama evde dibim den ayrılmıyor karar veremedik özlem hanım bu güvenli yürüme kayışı konusunda lütfen yardımcı olun
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2009 Saat 14:11
bu tür kayışların bağımsızlık duyguları eren gelişmiş kızınız için çok olumlu olmayacağını, onu daha da huysuz yapacağını düşünüyorum. bazı çocuklar özgürlüklerini daha erken yaşta ilan ederler ve onları korurken bu duygularını zedelemeyin
------------- özlem
|
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2009 Saat 16:20
cvbınız için tşkr ederim özlem hanım dün arkadaşlarla beraber pikniğe gittik sırf kızımın bu durumu yüzünden kafasında 2şişlik gözünün tam altındada 3cm lik kocaman bir çizikle eve döndük hala karar veremedik o yüzden
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2009 Saat 19:22
hareketli çocuklar aileler için her zaman büyük zorluk oluşturuyor. ancak daha dengeli yürüdükçe tehlikeleri algılamaya başladıkça işiniz kısmen kolaylaşcaktır. önermemekle birlite çok zorlandığınızı düşündüğünüz sınırlı durumlarda güvenlik kayışlarını kullanmanız kızınızın ruh sağlığını derinden etkilemeyecektir
------------- özlem
|
|