Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

anne sütü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16708
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 12:59

Konu: anne sütü
Mesajı Yazan: didemim
Konu: anne sütü
Mesaj Tarihi: 20 Haz 2009 Saat 13:56
kadir bey kızım 6 aylık yavaş yavaş ek gıdalara başlamak istiyorum..sabah kahvaltısında kendi sütümü sağıp içine yumurta sarısı ve peynir koysam sağdığım anne sütünü bozarmı.bu şekilde yedirebilirmiyim...yumurta sarısı ve peynir  tek başına katı geliyor.amacım biraz sütümle yumuşatmak..

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2009 Saat 11:12
Anne sütüne hiçbir şeyi karıştırmayın. Anne sütü varken anne sütü verilir... Bebek 6 aylık oldu diye ek gıda başlamak mecburiyetiniz yok... Maalesef, "Mama firmalarının" maaşa bağlanmış piyonları sizi aldatmaktadırlar.. Kesinlikle anne sütüne devam edin, yetmediğinde konuşalım. Yumurta, peynir yemek mecburiyetinde değil. 

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2009 Saat 11:41
ya aslında sizin maillerinizi hergün rutin bi şekilde okuyorum sayenizde biliyorum önemini...ama işe başlamak üzereyim...amacım yumartayı yerken bile anne sütünden eksik kalmasın istedim.yani anne sütünü 1.planda tutumak istediğim için bi yöntem buldum..sağma işlemiyle akşama kadar idare edemez..sağarken çok olmuyo..evdeyken her 1 saatte bir emiyor..anca yetiyor galiba...

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2009 Saat 18:06
Sağdıklarını da saf ,karışıksız ver.. Yer kalırsa, yumurtalı peynirli mamasını yer. Dediğim gibi, anne sütü varken, anne sütü verilir. İkinci sırada sağılmış anne  sütü gelir, üçüncü sırada süt ve süt mamülleri, dördüncü sırada diğer gıdalar.

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2009 Saat 10:26

emdikten sonra veriyorum yemek isterse yiyor zorlamıyorum asla.peki yumurtayı peyniri sadece ezipmi vermeliyim biraz ağzına pütürlü gelince tükürüyor..doğru olan sademi vermek kutu sütleriyle harmanlayıpmı vermek..

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2009 Saat 16:26
Her iki türlü de verebilirsiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat