Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ne yapmalıyım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1682
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 23:38

Konu: ne yapmalıyım
Mesajı Yazan: ifakat
Konu: ne yapmalıyım
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2007 Saat 20:47
merhabalar
size birşey danışacağım yardımcı olursanız sevinirim
kızım 9 aylık ve bu zamana kadar saatli besleme yapamadım çünkü sabah kaltığında kahvaltısını hazırlıyorum yedirmeye çalışıyorum yemiyor tok olduğunda yemeği azında bekletiyo ve inanmazsınız ama 15 dak yutmadan beklettiğini biliyorum o şekilde bile ağlamayı becerebiliyo bende hayret ediyorum bu yüzden saatli olmuyo ilkten deniyorum yemiyorsa zorlamıyorum yarım saat falan sonra deniyorum yiyor yani aç olduğu saatler belli olmuyor biraz uzun oldu farkındayım ama bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2007 Saat 22:07
Merhaba...
Bebeğin beslenme düzeni ve beslenme ile doğru davranış modelleri karşılıklı görüşülmesi gereken bir konu. Zaman zaman bu görüşme bir saat sürüyor. Buradan size tüm yönleriyle içerikli bilgi aktarmam çok zor. Sizin koşullarınızı detaylı bilmem gerek ki doğru çözüm önerileri üretebileyim. Her bebek-anne ve beslenme düzeni için doğru ve kullanılır pratik öneriler vermek zorundayız. Aksi halde teorik bilgini ötesine geçemez ve sizin koşullarınız için geçerli olmayabilir. Görüşelim... Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2007 Saat 01:39
bende sizinle görüşmek isterim ama nasıl?

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2007 Saat 21:54
Ben İnternational Hospital Etiler tıp Merkezinde ve Acıbadem Kadıköy Hastanesinde çalışıyorum. Hangisi daha yakında size gelebilirsiniz. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2007 Saat 01:38
peki teşekkür ederim mutlaka gelicem

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat