Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlumun babasına düşkünlüğü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16849
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 13:39

Konu: oğlumun babasına düşkünlüğü
Mesajı Yazan: betulkaya
Konu: oğlumun babasına düşkünlüğü
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2009 Saat 10:44
merhaba..
oğlum 26 aylık.2-3 aydır babasına aşırı düşkün olmaya başladı.gece sadece onunla yatmak istiyor,uyansa beni görünce ağlıyor,git diyor,babasına sarılıp sakinleşiyor.bana karşı daha hırçın.bana vuruyor.babasına öyle davranışları yok.bana eskisi gibi sarılmıyor,öpmüyor.ben kendimi sorguluyorum,davranışlarımda değişiklik olmadı.yine onu gezdiriyorum,oyun yerlerine,parklara götürüyorum.onunla zaman geçiriyorum.babası bunları pek yapmazdı.şimdi o da yapmaya başladı,bu mu etkili oldu bilmiyorum ama bana karşı bu tutumu beni üzüyor.2 yaş sendromu belirtileri de belirgin var.bu dönem için nasıl tavsiyeleriniz olur bizim için.. şimdiden teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2009 Saat 21:55
aynı durum bizde de var özlem hanım 2 temmuzda 20 aylık olacak oğlum son 1 aydır babasına ayrı bir düştü. gece uyanıp onu göremezse deligibi kendini yerlere atıyor. baba gelene kadar sakinleşmiyor. benim evden ayrılıp bir yerlere gitmeme tepki göstermezken babasının evin içinde başka odaya geçmesinde onu görmeyince ağlama krizlerine giriyor
yorumlarınızı bende ilgi ile bekliyorum teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2009 Saat 19:43
babalarına düşkün olmaları sorun değil, sevinilecek bir durum. bu durum sizinle ilgilenmediği, sizi sevmediği anlamına gelmez. sevginiz açısından rahat olduğunu gösterir. içiniz rahat olsun
r

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat