Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

isilik ???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16869
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 00:46

Konu: isilik ???
Mesajı Yazan: durucan
Konu: isilik ???
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2009 Saat 23:44
iyi günler doktor bey...
kızım beyaz tenli terledimi hemen ufak noktalar şeklinde kabarıyor.boynu, saç yakınları, yüzü.. ama bugün göğsü ve kolu garip şekilde kızardı. göğsü (atleti vardı önünde resim baskılı olanlardan) acaba ondamı oldu dedim ama kolu da kızarınca size danışmak istedim..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2009 Saat 23:55

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2009 Saat 09:18
Atletteki baskının "mürekkebi" yapmış olabilir.. Yıkanabilir cins ise, yıkayarak giysin, yıkanmıyorsa, hiç giymesin. Çabuk kaybolması içi "Ultralan pomad" 2x1 kullanın. Kolundaki de, kolunun üstüne yatması veya kollarını kavuşturmasından.

Mesajı Yazan: Öyküm
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2009 Saat 17:59

merhaba dr bey,

benim 11 aylık kızımda da islik meydana geldi. Mustela Stelaprotect'in hem vücut sütünü, hem de temisleme losyonunu aldım. 2 gündür kullanıyorum. Ultralan pomad daha mı iyileştiricidir?

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2009 Saat 14:41
Evet... Fiyat farkını görünce şok olma....

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 23:57
iyi günler doktor bey.kızımın vücudu yine kabardı.sağlık ocağına götürdüm . alerjik güneşe fazla çıkarma dedi aerius şurup ve madecassol krem verdi kullanmalımıyım. şimdiden teşekkürler,

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 00:21

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 09:33
Aerius, astım ilacı, Madecassol'de, açık yara kremidir. Epitelizasyon sağlamak için kullanılır. İkisinin de burada kullanılması saçmalık. Siz sadece serin tutun, güneşe çıkarmayın.

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 21:59
ilginize çok teşekkürler. güneşe zaten çok çıkaramıyordum.  bu halde,  d vitamini vermem gerekir mi? kaç damla vermeliyim???
---güneş kremi sürmelimiyim?

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2009 Saat 10:58
1 yaşından sonra,vitamine  nadiren gerek olur. Güneş altında uzun süreli kalacak ise, güneş kremi sürün.

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2009 Saat 00:26

doktor bey bacaklarında hafif eğrilik var acaba d vitamini eksikliğinden mi. çok canım sıkıldı. güneşe fazla çıkaramıyorum. kızarıklıklar oluştuğu  için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat