kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17048
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 07:00
Konu: kusma
Mesajı Yazan: gamze82
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2009 Saat 14:37
dr bey oğlum 11 aylıkdoğduğundan berı bır yeme problemımız vardı buna anne sutu de dahıl zorla emzırdım benım sorunum oğlum yaklaşık on gundur ne yedırsem mıdesı kalkarak yıyo doktorumuz sıpradı... şurup verdı ama sankı daha beter oldu hıç bı faydasını gormedık 3-4 gundurde kahvaktıdan 1-2 saat sonra kusuyo bugune kadar bu kusması yoktu hep zorda olsa yemeklerını yerdı ama şimdi hiç bişey yemek ıstemıo aç gezıo çok uzuluorum bu kusmaların nedenı ne olabılır acaba 1 hafta once 10 gunsuren bı ısalı oldu peşınden grıp oldu onların bı etkısı olabılırmı çok çaresızım bı yol gosterırsenız çok sevınıcem bırde doktorumuz dun aradığımda bu kusma şikayetı için motılıum dıye bı şurup verdı sızce ne yapmalıyım bu şurup kusmayı kesermı sızın tavsıyenıze ıhtıyacım var cevabınızı beklıorum şşimdiden teşekkur edıyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2009 Saat 15:08
Kilo artışına bak. Eğer kilo alması iyi ise, fazla zorlama.. Sane tepki olarak kusabilir... Sipraktin 2x1 ölçek, 5 gün ver, 3 gün verme.. Dikkat et, %5 vakada tam tersi etki yapar.Öyle olursa, kullanma.
|
Mesajı Yazan: gamze82
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2009 Saat 15:39
sanırım bızde ters etkı yaptı pekı mtılıum şurubu kullanıyım mı umarım bu durum geçıcıdır artık neyerse ısteklıde olsa kusmaya başladı napıcagımı şaşırmış bı durumdayım kılosu 9600 boy 77
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2009 Saat 16:17
Zorlamadığınız halde kusma devam ederse, Motilium'u ver.
|
|