Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğime isim bulalımmı beraber

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17063
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 19:49

Konu: bebeğime isim bulalımmı beraber
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: bebeğime isim bulalımmı beraber
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 11:39

kızlar merhaba 7 ay sonra dün bebeğimin cinsiyeti belli oldu.kızım olucak inşallah.ama içime sinen bi isim olmadı daha ben size yazaym beğendiklerimi bana fikir verin olurmu.

ipek duru
ırmak,nehir,ela,irem,ada aklıma gelmiyo işte....bana iki isim bulun ya birbirine uygun.şu ana kadar içime en çok sinen ipek duru..sizce nasıl?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 11:46
ceylin...belinay.....beril....selin su....kayra....ecrin....Pig

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 12:17
ben de BERRA ismini düşün derim

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 12:22
ben şebnem ismini çok seviyorum çokta duymuyorum kzıım olsaydı ilk tercihim olacaktı...ikinci tercihim berrak...

senin tercihlerindense durudan ziyade ipek derim ben duru çok var çünkü ..duru yerine belki berrak'ı düşünebilirisn...

sağlıkla gelsin inş. meleğin...ismiyle yaşasın bahtı güzel olsun inş..

Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 12:32
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.aslında evet berrak ta güzel onuda düşünebiliriz.hepinize teşekkürler .

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 12:54
etraf Duru ve Nehir'den geçilmiyor. en azından benim etrafımBig smile bence de diğer alternatiflere bak..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 16:56
ben kendi fikrimi söyleyeyim Big smile
1 kızım daha olursa yaprak beril su tercihlerim olacakSmile

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 17:02
Ben nedense bu tarz isimlerden çok Ayşe,Fatma,Zeynep,Zehra isimlerini seviyom..

Görümcemin kızı oldu adını Doğa koyacaklarmış,bi arkadaşta kızına Tılsım düşünüyom dedi bana tuhaf geldiLOLLOL

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 18:41
canım öncelikle sağlıkla gelsin melek kızın
benim kızım olsa idi ayşenaz, irem, didem isimlerini beğeniyordum
ceylin, ecrin, irem, pelin isimlerini çok duyuyorum çevremde ben

Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 19:00
bence anlamı cok onemli, sırf farklı sadece bende olsun diye konulan ilginç ve soylenmesi zor isimler bana da cazip gelmiyor bende geleneksel isimlerden hoşlananlardanımSmile elif, zeynep, ayşe Pig

-------------
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 19:07
etrafıma bakıyorum hep aynı isimler  .ben eski isimleri seviyorum  Emine gibi..Big smile
sevdiğim kız isimlerini yazayım öncelikle   Tuğsem,  Deniz, Reyhan, Zeynep,  doğa,  su,Ayşe,  Sevgi,  duygu,  göksu,  betül,  inci,  aslıhan,... 
isimler insanlarla   özdeşleşiyor baktımda etrafımdaki sevdiğim insanların ismini yazmışım...
ama favorim deniz ve   tuğsemSmile

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2009 Saat 22:00

asude,alya...

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: imjuli
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 00:49
 benim de kızım olacak.hem de gelecek hafta
 ben de henüz ismine karar veremedim
 aklımda erkek ismi bir sürü var
ama kız ismine karar vermek zor geliyor

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 09:17
Duru. gerçekten güzelllll

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 10:20
valla aynen birssürü erkek ismi bulmuştum hatta birine karar vermiştik.ama kız isminde kilitlendk.bi türlü içime sinen bi isim bulamadım.ama senin durumun daha kötüymüş .elini çabuk tut haftaya geliyo meleğin.sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 10:44
suğra, beril ve elif 

-------------

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 12:53
Bencede ilk önce anlamı önemli ismin.Ben insanların isimlerinin anlamlarıyla bütünleştiklerine inanıyorum.Bu yüzden isim sözlüklerinde ilk önce anlamı güzel olanlara baktım hep.Ben kızımın adını inşallah DİLARA koyucam. Gönlü dinlendiren, ferahlatan insan demekmiş. Oğlumda adını Aklı-Selim akıllı sakin iyi insan olsun diye SELİM koymuştum.Valla 2 senedir sakin,şimdilik bi vukuatını görmedikLOL Sende A dan Z ye isim sözlüklerine bakıyorsan bence anlamlarınıda göz önünde bulundurSmile

Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 13:58
ilkim naz  nasıl isim?

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 14:13
ya ben naz ismini pek beğenmiyorum .bizim sülalede çok fazla naz var ece naz ,elif naz falan.ondan olabilir belki bu isimden soğudum.ipek ismi kulağıma çok hoş geliyo ama onun yanına isim bulamadım.ela,duru da kulağıma hoş geliyo .haa bide yağmur.yardım edin kızlarrrrrrr..

Mesajı Yazan: Egemen
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 14:17

Valla benim kızım olsaydı Derin,Ecrin ve Deniz arasından seçicektim.Ecrinin anlamı çok hoşuma gitmişti.Beğendiğim birde Arzem vardı ama kardeşimin adı Arzem,anlamı;Allahtan gelenlerin fazlasını kullara dağıtan fakirleri gözeten demek.Arzemide düşünebilirsin bence.

-------------

Mesajı Yazan: Egemen
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 14:20
Kafanı karıştırmak istemem ama şimdi herkez Duru,Doğa,Nehir,Yağmur.Bunlardan birini seçmeyi düşünüyorsan Elif Duru olabilir bence.İpek ve Yağmurun yanına isim bulamadım birazcık düşünüyüm yazarım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 17:27

merhaba arkadaşlar.eşim bu ara nazlı kızım demeye başladı.nazlı nasıl sizce.ipek nazlı mesela?isim bulana kadar kurtulaamazsınız bendenLOL

Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 17:40
ipek nihan nasıl..bizim yeğenimizin ismiiPig

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 18:03

ipek nihan güzel isim..ama diyorum ya işte budur diyebiliceğim bi isim bulamadım hala.içime çok sinmiyo bulduklarım.teşekkür ederim genede

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 20:20
ırmak,nehir,ela bunlar çok güzel...

ben 6 ay boyunca kızım olcak diye biliyordum açelya ezgi ve ela naz arasında kalmıştık. en son ela demiştik. ama erkek olunca kaldı LOL

ben cemre ismini çok beğeniyorum. ceren de olabilir. sude ismide güzel.

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 18:39
ya aslında bizede 6 ay boyunca kimse kesin kız yada kesin erkek demedi..3 doktor kız gibi ama kesin değil göstermiyo dedi.bi taneside erkek gibi dedi.ama kesin değil taabi.en son bi doktora gittim cinsiyet öğrenmek için.o da kesin kız dedi .ama bilmiyorum ağustosta kendi doktoruma gidicem bakalım o zaman netleşir heralde.ama erkek ismide kız ismide netleşti kafamda.erkek olursa batuhan efe koyucaz kız olursa ipek nazlı..sizce nasıl?bu arada hepinize teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için..

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 20:02
Ben kızıma isim belirlerken zaten aklında olanlar vardı.Eşime şu seçenekleri sundum:Zeynep Sude veya Dilara Ceylin.Eşimde Zeynep Sude de karar verdi...
Seçtiğin isimlerde güzel bence...

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 10:19
seçtiğin isim güzel bence Big smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 12:13
tamam o zaman kurtuldunuz benden arkadaşlar:)huzurlarınızda kızımın ismini ipek nazlı koyuyorumBig smileBig smile

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 12:39
PigPig

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 14 Tem 2009 Saat 13:37
ipek nazlı çok güzel bi isim,pamuk gibi zaif narin birini çağrıştırıyor,ismiyle büyüsün kızımızStar
ben de çift isimleri çok seviyorum ama kullanamadığım için koymayı düşünmüyorum..oğlumun adı muhammet seha,ama biz sadece seha diyoruz,çok nadir muhammet seha diye sesleniyoruz,genelde büyüklerimiz söylüyor.eskiden madem söylemicen neden iki isim koyarsın çocuğunu diye düşünürdüm öyle koyup söylemeyenleri..ama biz zaten söylemek için değil,sadece muhammet ismi mutlaka konulsun diye düşündüğümüz için koyduk.
bir gün çocuk düşünürsem,ve kızım olursa,ismi ikra olucaktır.

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: kudretnas
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2009 Saat 16:48
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:Winkyalnız benim dğuma 45 gün faan var ve bir kızım olacak allahın izni ile adını biz eylül nisa düşündük sizce nasılConfused

-------------
EYLÜLNİSA

Mesajı Yazan: eftalya
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2009 Saat 10:49
ben de kızıma henüz isim bulamadım 3o haftalık olduk..

listede  Selen,Bennu,Dilay,Berrak,Alya,Talya ve Almila var...önerilere açığım..Wink

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2009 Saat 12:03
Orjinalini yazan: kudretnas kudretnas Yazdı:

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:Winkyalnız benim dğuma 45 gün faan var ve bir kızım olacak allahın izni ile adını biz eylül nisa düşündük sizce nasılConfused

EYLÜL NİSA güzel isim. ama nisa bu sıralar çok konulan isimler arasında ben de koymak istemiştim ama bu sebepten dolayı vazgeçtim.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2009 Saat 12:07
Orjinalini yazan: eftalya eftalya Yazdı:

ben de kızıma henüz isim bulamadım 3o haftalık olduk..

listede  Selen,Bennu,Dilay,Berrak,Alya,Talya ve Almila var...önerilere açığım..Wink

burdaki isimlerden DİLAY'ı beğeniyorum.bu isim çok hoşuma gitmişti ama eşim beğenmediği için koyamadık.bunun dışında SELEN ve ALYA da güzel isimler.diğerleri kulağıma hoş gelmedi açıkcası.önerilere açığım dediğin için yazdım.mesela benim kızımın adı BERİL.biz böyle kibar ve anlamlı bir isim olsun diye bunu koyduk.doğduktan sonra karar verebildik.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 12:11
Hazel Duygu

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat