Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

can sıkıntısına ne iyi gelir sizce?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17123
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:07

Konu: can sıkıntısına ne iyi gelir sizce?
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: can sıkıntısına ne iyi gelir sizce?
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 13:54
selam arkadaşlar.acayip şekilde canım sıkılıyo ve çok fazla abur cubur yiyerek zaman geçirmeye başladım.zaten hamileliğimin 7.ayı ve bende iyice şiştim şimdiden.bunalıma giriyorum şiştikçede.benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar bana akıl verin .ne yapmalıyım yardım edin nolurr...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 14:01
ben hamileyken bol bol bulmaca ççözerdim.
kakuro,su doku gibi...hem kafan dağılır hem de beyin jimnastiğiğ yapmış olursun...örgü de örebilirsin,ilgin varsa takı yap...istersen sen bizin hobiler topiğimizi gez muhakkak yapacak bi şeyler bulursun...

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 15:52
ben hamile iken bol bol gezerdim hatta bana komşular yollarda doğuracan yavrunu derlerdi
birde kitap okurdum. iyiki bol bol okumuşum oğlum doğduktan sonra öyle aman aman kitap okuyamadım
ayrıca günlük tutardım bebeğim ve kendime ilişkin

Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 17:22

verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar.gerçekten bu aralar depresyon belirtileri görüyorum kendimde.kitap okuyorum ama artık ondanda canım sıkılmaya başladı..sanırım doğum streside sardı .endişeliyim tedirginim korkuyorum..

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 17:34
bak sana bi fikir de ben veriyim parka git
gebeyken benim zaman zaman canım sıkılırdı,
hadi bi dolaşmaya çıkayım belki düzelir dedim, 1 sokak kadar yürüdüm youldum oturup dinlenme ihtiyacı duydum en yakın park vardı, gittim oturdum bankta
yanıma da bi bayan oturdu elinde de çekirdekBig smile bisüre sonra tanışıp konuşmaya başladık tabi çekirde de dahil 2,5 saat geçmiş anlamadım vala
eve dönerken içim daha bi rahattıEmbarrassed

ne diyosunWink

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 18:00
LOLdeğişik bi fikir diyorum. ama aldığım kilolar sayesinde iyice asosyalleştim.canım hiçbişey yapmak istemiyo.aklımda sürekli doğum çantası ,normalmi sezeryanmi falan kafayı yiyicem hatta belkide yedim..bide çok kola içiyorum ya .abur cubur kola ben kilo almayayımda kimler alsın..

Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 18:25
ılgınç bı fıkır

çocukluk veye dugun fotograflarına  bak onlar hakkında kendı şu fotograafı çekılırken sunu

yapıyoduk vvs.yada onlar gunlerıne gore dız ayrı ayrı albumm yap 

bebegın dogduktan sonrakı gunler hakkında hayallr kur elın karnında onunla konuşarakk

-------------

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 20:14
canım ben hamişliğimde çalışıyordum ama gün boyu yanlızdım işyerinde sürekli sitedeydim burda kızlarla paso kaynatıyorduk LOL onun dışında sadece masa başında otururken meyve yiyordum. koladan olabildiğince uzaklaş bebeğe zararı var Wink ayrıca akşamları eşin gelince bol bol yürü çünkü yaz ayındayız yürüyemezsin gündüz sıakta. ama akşam eşinle hem vakit geçirirsin hemde yürüyüş doğuma yardımcıWink bence normal sezeryan olayını çok kafana takma derim ben yeni doğum yaptım inan acayip tırsıyordum kızlar çok sakinleştiriyolardı beni ama aklımda hep doğum... korkulcak bişi yokmuş sezeryan oldum son dakka ama genede halimden memnunum. ben çok stres yaşadım saymakla bitmez. 41+2 ye kadar bekledim bişi yok hala espiri konusu oldu sitede uğur bey yerinde rahat diye LOL sonra hem normal sancı hem suni sancı yedim olmadı bebekde bende tehlikeye girdik sonra sezeryan oldu. hatta benim saniyelik bir kalbim durmuş vs. ama diyoum ya çok kolaymış doğum hemde çok Big smile  takma kafana bunları sen bol bol o göbüşün tadını çıkart çok özliceksin çünkü. hamişken sadece senin olan doğuna herkesin oluyo Big smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2009 Saat 20:24

tv başından ve çerezden uzak dur kiloya en büyük yardımcı gıda Unhappy

bişi yapmaktan sıkılıyosan hobilerle uğraş. boncuklarla takı yap bebişine bişiler ör battaniye vs. işleme biliyorsan beşik için kanefçe işle süper olurBig smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2009 Saat 11:57
saol canım verdiğin fikirler için..haklsın gerçekten şimdi sadece benim olan doğduktan sonra herkesin olucak en iyisi ben tadını çıkarmaya bakayım:)

Mesajı Yazan: ezo
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 00:01
Bence bebek bakımı, gaz sorunu,emzirme vs... gibi bilmen gereken konularla ilgili bilgiler edin. Bebek gelince istesen de fırsatın olmuyor. Zaman buldukça güzel bir film tak ve geç karısında izlerken uyu. Mayış...mayıştıkça gerine gerine uyu. Sonra uyumak için fırsat kollayacaksın. Örgü örmek de iyi olur. Bebişe göre minicik şeyler örebilirsin. Ben yaptım bunu diye göstermek ve giydirmek çok zevkli oluyor. Parka çık, yürüyüş yap, kuşların seslerini dinle,kedilere ekmek doğra,dalgaları izle...İçin açılır.
Ama sakın kendini strese sokma. Sakin ol, derin nefes al...İyi ki doğmuşum de.
Ne mutlu bak yakında dünya tatlısı bir bebişin olacak.
Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat