Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iştah

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17376
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 06:58

Konu: iştah
Mesajı Yazan: gamze82
Konu: iştah
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2009 Saat 16:08
dr bey benım oğlum çok iştahsız artık bu durumdan oda bende çok yorulduk sıpraktın dıye bır şurup varmış iştah açıyomuş sızınde hastalarınıza tavsıye ettığınızı okumuştum bu ılacı ne gunde kaç defa ve ne kadar sure kullanmalıyım bıde sınekler için of gıbı sınek kovucuları kullanabılırmıyız bu arada oğlum 1 yaşında sınek ısırığına karşı ne kullanmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2009 Saat 18:02
Günde 2xyarım ölçek, 5 gün verip, 3 gün kesin. Tekrar iştahı gittiğinde aynı şekilde tekrarlayın.Sinek kovucuları kullanabilirsiniz. Kaşıntıyı önlemek için, "Fenistil" jel kullanabilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2009 Saat 21:26
soyledığınız jel kızarıklıklarınıda alır mı acaba çunku hafta sonu yazlıkta yuzunu en az 15 yerınden ısırmış kotu bı durumda

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2009 Saat 11:34
En azından bir zararı olmaz. Deneyin , bir görelim..

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2009 Saat 18:54

sanırım oğlum artık hergun kahvaltı meyve yoğurt yemek yemekten bıktı bı tek sutu buyuk bı iştahla içiyo gunde 600 cc kadar içiyo bu arada oğlum bır yaşında ama 2-3 gundur yemek yemeyı ıyıce reddedıyo pasta kek borek verınce azını bı karış açıyo dığer her şeyı reddedıyo bunlarla bı sure besleyıp bıkkınlığını unutturmam doğrumu bunların besleyıcı olmadığını duşunuyorum sadece karnı doysun dıyede yedırmek ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım bunları vermem doğrumu acaba

Mesajı Yazan: £ym£n
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2009 Saat 19:15
hocam bu şurubun yarım ölçeği 1tatlı kaşığı eder mi?
Bende yarım ölçek diye böyle veriyorum ama emin olamıyorum .

-------------

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2009 Saat 21:54
Bizde kaşıklar standart olmadığından kesin bir şey diyemiyeceğim.. Evinizdeki tatlı kaşığını bir ölçün. Bakalım bir ölçeğin ne kadarını dolduruyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat