Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 yas sendromu ?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İki Yaş Sendromu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17415
Tarih: 21 Haz 2025 Saat 13:49

Konu: 2 yas sendromu ?
Mesajı Yazan: derya
Konu: 2 yas sendromu ?
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2009 Saat 17:33
ozlem hanım merhaba ;
kızım 22,5 aylık eylul 18de 2 yasına gırecek. Dogdugundan bu yana bır uyku problemıdır gıdıyor oncelerı gece 6-7 defa uyanıp sadece emmek ısterdı fakat sımdılerde (hala emıyor ) gecelerı kalkıp aglıyor ve asla susturamıyoruz , kızım ne oldu ne ıstıyorsun dıyorum kucagıma alıyorum opuyorum sarıyorum hayır hıc durmadan aglıyor babasını kaldırıyor ve mutfaga goturuyor mesela salatalık ıstyor elıne alıp gelıp uyuyor . ama bu sebepsız yere uyanıp aglamaları mahvettı bızı dayanamıyoruz artık neye agladıgını da anlayamıyoruz bazen kendı kendıne susuyor bazen mutfaktan bırseyler alarak ...krese gıdıyor yaklasık 8 aydır ınanılmaz sevıyor gıyınmeyı suslenmeyı altı kırkıyken asla rahat etmeyen cocuk sımdılerde ne altını degıstırtıyr ne uzerını sadece ve sadece elbıse gıymek ıstıyor kırlı krılı elbıselerle yatmak ıstıyor ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısedıgını yapmadıgımız zaman da yerlere aıyor kendını artık kusana kadar aglıyor ve yıne de durmuyor ıstedıgı olsun dıyor ben de once hayır dıyıp sonra evet demek ıstemıyorum ve kararlı davranmaya calısıyorum fakat nafıle o benden daha kararlı cıkıyor cunku sonu gelmıyor bırturlu artık benım de sınırlerım bozuluyor ve hıc zaman gecıremıyorum dogru duzgun kızımla cunku herseyde sorun hersey sorun....

2 yas sendromu olanılır mı ? ne yapmalaıyım yardımcı olun ltfen...
tsk

-------------
ipek böceğim,minik kelebeğim:))
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2009 Saat 22:19
iki yaş sendromu tam da bu. istediğini yaptırmk için elinden geleni yapacaktır. hayırlarınız çok az ma net olsun ve değişmesin. yorgun ve gerginseniz baştan evet deyin. hayır deyip sonunda vazgeçtiğinizde tutturmasını pekiştirmiş oluyorsunuz. çok zor ancak, ısrar ettiğinizde,inatlaştığınızda kaybeden siz olursunuz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat