idrar yaparken ağlama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17499
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 19:50
Konu: idrar yaparken ağlama
Mesajı Yazan: raselara
Konu: idrar yaparken ağlama
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2009 Saat 13:20
Kadir Bey merhabalar Oğlum 1,5 yaşında az önce uykusundan ağlayarak uyandı ve pipisini gösteriyordu.. Altını açtım 5 dakika geçtikten sonra çişini yapabildi ama gene ağlayarak.. Sizin yazılarınızdan idrar yolu enfeksiyonu erkek çocuklarda olmayacağını okumuştum bu nedir..ne yapmalıyım..şimdiden teşekkürler...
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2009 Saat 16:08
|
Doktor bey o panikle yazmayı unutmuşum. ateşi falan yok herhangi bir huzursuzluğu da yok..herşey doğal seyrinde yani..3 saat geçti idrarını yapabilio..herhangi birşey yapmalımıyım..ve birdaha böyle bi durum olursa ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.. iyi çalışmalar.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2009 Saat 18:14
|
Altı bağlı çocuklarda sünnet derisinin ucu bazan yapışabiliyor ve idrar yaparken yanma hissi oluyor. Sabunlu sıcak su ile yıkayın hatta "oturma banyosu" gibi bir küvete oturtun, hemen rahatlar.
|
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2009 Saat 08:40
Kadir bey kızıcaksınız ama sizi keşfetmeden önce oğlumu sünnet ettirdik..7 aylıktı :( Sizin yazılarınızı okuyuncada pişman olduk ama iş işten geçti..Yanıtladığınız için teşekkürler iyi çalışmalar
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2009 Saat 10:15
|
Bazı çocuklarda sünnet derisi değil, pipi ucu dar olabiliyor. Bu durumda sünnet bir işe yaramıyor. Sıcak su işe yaramazsa, bir "Çocuk cerrahı'nın" görmesi gerekir.
|
|