Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orbit oto koltuğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17534
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:21

Konu: orbit oto koltuğu
Mesajı Yazan: mehtapdemirel
Konu: orbit oto koltuğu
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2009 Saat 10:31
Erkin Bey merhaba,
70 günlük bir kızım var daha önceden orbit marka bebek arabası almıştık, puseti aynı zamnda oto koltuğu oluyor ve ısofxli.
fakat bana sanki çok derinmiş gibi geldi bebek içinde rahat edebilecek mi bilemiyorum sanki oturur pozisyondaymış gibi. aldığım yere sorduğumda bana bütün bu ürünlerin açılarının aynı olduğu bu ürünün amerikanın en güvenilir ürünü olduğu ve sadece yanlarının daha derin olduğu için diğer ürünlere göre daha derinmiş gibi göründüğünü söylediler. bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. acaba zararı olurmu kızım için.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2009 Saat 13:18
Bahsettiğiniz ürün bebeğiniz 11 kg. ağırlığa gelene kadar kullanılıyor. Şunu söylemeliyim ki, Amerika'daki oto koltuğu güvenlik standartları, Avrupa'dakinden daha düşüktür. Örneğin; Avrupa'da satılan oto koltukları otomobile en az 3 noktadan bağlanması gerekirken, bu standart Amerika'da 2 noktadır.Bir de oto koltuğunun kılıfını sıyırın ve baş/sırt bölümünde köpük(strafor) var mı bir kontrol edin. Yoksa, bu ürünü kesinlikle kullanmayın. Derinliğinde bir problem yok, yan korumaları yüksek ki, bu da iyi bir şeydir.

Sevgiler,

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat