Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yürümüyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17579
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 18:46

Konu: yürümüyor
Mesajı Yazan: pokuş
Konu: yürümüyor
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2009 Saat 17:21
merhaba hocam daha önce oksürük ile ilgili bilgileriniz için teşekkür ederim.oğlum 13.5 aylık emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor ama hala parmaklarının üzerinde nadiren ayağını basıyor oturması ve emeklemeside geş olmuştu 10.5 aylıkken emekledi fiziksel olarak sıkıntımız yok algısıda çok açık yinede kaygılanıyorum  bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2009 Saat 18:14
Bazı çocuklar, yürüme işini 16'ıncı aya kadar geciktirebiliyorlar.. Parmak ucuna basması önemli değil. Ağırlaşınca düz basacak.

Mesajı Yazan: faize
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2009 Saat 17:33
merhaba hocam benim de oğlum 15.ayına girdi hala yürümüyor. emeklemedide.sadece ayakta sıralıyor. 9.ayından beri sıralıyor. fakat kendini bırakıp yürümeye korkuyor. bazen dalgınlığına geliyor kendini bırakıp tutunmadan ayakta duruyor hatta iki üç adım da atıyor. ben bu konuda endişelenmeye başlamıştım. yürümesi için nasıl yardımcı olabilirim. teşekkür ederim.

-------------
faizepehlivan

Mesajı Yazan: faize
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2009 Saat 17:46
acaba vitaminsizmi kalıyor diye düşünmeye başladım. hala anne sütü alıyor. ek gıda alıyor. sizin yazılarınızı okuduktan sonra süt ağırlıklı beslemeye başladım. demir damlası hiç kullanmadım. D vitamini kullandım. şu anda da D flor damla kullanıyorum. doktorumuz vermişti. bunları da belirtmek istedim teşekkür ederim.

-------------
faizepehlivan

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2009 Saat 09:41
Sıralayan çocuktan korkmayın. Eğer bir seferinde düştü ve biraz korktu ise, ondandır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat