Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ikizlerden biri emmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17662
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 02:48

Konu: ikizlerden biri emmiyor
Mesajı Yazan: rosefrom
Konu: ikizlerden biri emmiyor
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2009 Saat 13:49
dr.Kadir Bey Merhaba.Cevaplarınızdan dolayı size müteşekkirim.Bebeğimden bir tanesi sürekli emiyordu .Bir kaç gündür mızmızlanıyor ve emme refleksine girdiğini anlayınca ağlıyor .huysuz.sebepsiz yere bağırıyor.kakası normal.emmesi zayıf 2-3 dk sürüyor oda zorla.endişeleniyorum.biberonu da reddediyor.zaten hiç almmaşıtı ki.şu an 4.5 aylık.Bu qanormal değişim endişelendiriyor.Cevaplarsanız sevinirim; forumdaki üstün fikirlerinize de hayranlıklarımı ifade etmeden geçemeyeceğim sevgi ve saygılar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: rosefrom
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2009 Saat 14:01
dr bey.kızımın emmesi ve huysuzluğu  beni endişelendiriyor .Acaba mevsimsel olabilir mi kızımın  yüzünde hemanjiyom var. o huzusuzluk yapıyor olabilir mi.bilgilendiriseniz sevinirim.selam ve saygılar.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2009 Saat 15:41
İdeal olan, anne memesini öğün olarak almasıdır. Sürekli "yalancı emzik" gibi anne memesi emilmez. Eğer, kakası cıvık ve altın sarısı renkte ise, iyi besleniyor demektir. Artık eskisi gibi bir memede 10-15 dakika kalmazlar, 2-3 dakikada memeyi emip, işi bitirirler. Hemangiomlar en geç 10 yaşına kadar kendiliğinden kaybolurlar, bir rahatsızlıkda vermezler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat