kafasını duvara vuruyo
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18210
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 18:46
Konu: kafasını duvara vuruyo
Mesajı Yazan: gamze82
Konu: kafasını duvara vuruyo
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 12:22
dr bey oğlum 13 aylı 4-5 gundur duvara koltuğa doğalgaz peteklerıne gıdıp kafa atıyo ıkı elıyle başına vuruyo ama bunları sınırlenınce yapmıo oyle sınırlı utangaz ıçıne kapanık bı çocuk değıl tam tersı insan canlısı çok neşelı pozıtıf bı çocuk ama boyle yapması benı çok uzuyo ılk gunler onemsememeye dıkkatını başka şeylere çekmeye çalıştım olmuyo gozumuzun içine baka baka yapıyo acaba ilgimı çekmeye çalışıyo ama ılgılı bı anne olduğumu duşunuyorum onu yanlız bırakmamaya çalışıyorum butungun oyunlar oynuyoruz mutsuz bı çocuk değıl ne yapmam gerektığı konusunda bana yol gösterırsenınız çok sevınırım şimdiden teşekkurler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 12:35
Senin dikkatini çekmeye çelışıyor. Ondan sonrada seni esir alacak... Her istediğini bu yolla sana yaptıracak... Öyle yaptığında havalara bak, ıslık çal, umursamıyormuş pozu takın..
|
Mesajı Yazan: okyanuus
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 12:52
benim 10 aylık oglum da gözümüzün içine baka baka bütün parmaklarını bogazına kadar sokuyor öğüre öğüre...çıldırtıyor beni adeta. sanırım o da dikat çekmeye calısıyor degil mi doktor bey? müdahale etmeden duramıyorum ama...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 16:38
Kustuğu zaman bile ilgilenme, biraz kusmuklu kalsın bak bakalım bir daha yapıyormu..
|
|