hazır çorba yemesınde bır sakınca varmı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18322
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 14:36
Konu: hazır çorba yemesınde bır sakınca varmı
Mesajı Yazan: sofialoren
Konu: hazır çorba yemesınde bır sakınca varmı
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2009 Saat 18:43
merhaba hocam;arama yaptım fakat bu konuyla ılgılı bısı bulamadım o yuzden yenı konu actım kusuruma bakmayın.hocam arada sırada ogluma hazır corba verıyorum tanınmıs markaların.bu corbaların besleyıcılıgı bızım evde yaptıgımızla aynımıdır yoksa cocugun mıdesının bos kalmaması dısında ne faydası ne zararı vardır mı dersınız?bırde hocam emedur fıtılden bır sonuc alamadıgımdan halıhazırda cocugun kusması ıcın motılıumu kullanıyorum.2 ekımde goztepe devlet hastahanesınde randevumuz var gastrolojıye.endoskopı dısında ph metresı adı verılen bır yontemle bebeklere reflu teshısı konulabılıyormus bu hastanede.daha once cerrahıye goturmustum anatomık bır sorunu yok goztepeye goturun denmıstı hatırlarsanız ve cocuk suanda motılıumla cok neselı ve ıstahlı yıyor.hatta dun 1 yasında oglumla 1 senedır ılkkez oyun oynayabıldık.oncede ce yapsam zırlar agzını sılsem katılırdı.tek sıkıntım ılac kullanmak ıstemıyorum ne zamana kadar kullanacagım.su teshısı bır koydursak ya reflu degılse? dıye endıselıyım?gelısmelerı sıze en kısa zamanda bıldırecegım.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2009 Saat 09:42
Bazan böyle bir dönem gelip geçebiliyor. Acele etme. Madem ilaçtan iyi netice aldın, ilacı tedrici bir şekilde yavaş yavaş azalt. Tamamen kesebilirsen, geçmiş demektir, bütün olanları unut gitsin.
|
Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2009 Saat 14:35
hazır corba konusuna degınmedıgınıze gore hocam sanırım bı sakınca yok.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2009 Saat 12:11
Elbette sizin taze yaptığınız çorba gibi olmaz, ama sıkıştığınızda kullanabilirsiniz. İçeriğinde her hazır gıdada olduğu gibi bozulmasını önleyen koruyucular var. Bunlara "zehir" muamelesi yapmak yanlış.. Arada bir içmesinde hiçbir sakınca yok.
|
|