ALERJİKMİ
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18328
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 13:50
Konu: ALERJİKMİ
Mesajı Yazan: kayra
Konu: ALERJİKMİ
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2009 Saat 21:45
|
HOCAM MERABA 7 AYLIK BİR OĞLUM VAR DOĞDUĞUNDAN BERİ HAŞIRMASI VRA FAKAT ŞU SON ZAMNALARDA DAHADA ARTTI.ACABA BU EK GDALRDAN MI KAYNAKLANIYO YADA ASTIM BELİRTİSİMİ GÜNDE EN AZ 10 15 KERE HAPŞIRIYO BU DURUMDA İLERDE ASTIM OLMA İHTİMALİ VARMI
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2009 Saat 09:47
|
Burnunda bir yabancı cisim olabilir. Bol serum fiz. ile yıkayın, geçmezse, bir KBB doktoruna gösterin.
|
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2009 Saat 02:29
|
hocam dün doktora götürdük hapşırmasıyla ilgili alerjik olabileceğini söyledi.ama henüz kğçük olduğu iiçin ilaç vermedi doktor .dikketimi çeken başka bişey ise aşırız derecede gözlerini ve burnunu kaşıyor bunu gün içinde devamlı yapıyo diyebilirm.acaba alerjikmidir bu daha sonra astıma çevirirmi hocam bunla ilgili endişelerim var.yada kendiliğinden geçermi alerjik bir durum olsada.doktor daha çok rutubet üzerinde durdu küf ve matra karşı olabilir dedi şu an alerji etsti yaptırsak doğru sonuç alabilirmiyiz hocam
|
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2009 Saat 10:06
|
4 yaşından evvel allerji testleri ile uğraşmayın. Eğer burunda yapısal bir bozukluk yoksa, Bol serum fiz kullanmanız yerinde olur. Aşırı derecede burun kaşıntısı oluyormu??
|
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2009 Saat 16:12
|
çok aşırı değil belki ama gözlerini de çok kaşıyo bu gözlerini devamlı kaşımasıda acaba alerjidenmi kaynaklıdır hocam.eğer alerji kaynaklıysa napamalıyız nasıl geçer.
|
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2009 Saat 17:35
|
7 aylıkta çok nadir bir durum. Eğer, aşırı derecede bir burun kaşıntısı oluyorsa, bir Çocuk Nörolojisinde göstermeniz iyi olur.
|
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2009 Saat 16:33
|
hocam çok saolun yardımınız için bakalım takip etcem.hocam bide aklıma takılan bir konu daha var benim evim küçük olduğu için oğluma ayrı bi oda yapamadık beşiği biizim odamızda tam beşiğinin olduğu yerde arkada priz var önündede kısa mesafede tv acaba bunların bir zararı olurmu radrasyon açısından
|
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2009 Saat 11:48
|
Hayır, bir zararı olmaz. TV ler, diğer elektonik aletlerde olduğu gibi, "Non-iyonize" radyasyon üretirler. Tehlikeli olan "iyonize" radyasyondur.
|
|