Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Amniyosentez yaptıran varmı????

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18508
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:58

Konu: Amniyosentez yaptıran varmı????
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: Amniyosentez yaptıran varmı????
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:20
Arkadaşlar Slm,

Aranızda Amniyosentez yaptıran varmı?Kayınvalidemlerin kiracısı 3.cü çocuğa hamile.İlk 2 çocuğu çok şükür sapasağlam.Ama karnındaki bebişin 3'lü tarama testi pek iyi çıkmamaışCryçok üzülüyor...270 olöası gereken değer 107-110 larda...Doktor amniyosentez yaptır izmirde demiş.1:2 çocuğu bırakacak kimsesi yok  2:İşlem sonrası tek başına nasıl dönecek,düşük riskide oluyormuş işlem sonrası ve yatıp dinlenmesi  lazım.

Doktor çok küçük ihtimal demiş sonra tlfda

Cevaplar:
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:26
ben varımElSalla
benim işlem sonrası az suyum gelmişti..bol sıvı al ,dinlen 2 gün buralarda ol demişti.işi uzmanına yani perinatolog lara yaptırınca düşük riski pek olmuyoEmbarrassed

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:26
münevvere sormak lazım.allah yardımcısı olsunLamp

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:29
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

ben varımElSalla
benim işlem sonrası az suyum gelmişti..bol sıvı al ,dinlen 2 gün buralarda ol demişti.işi uzmanına yani perinatolog lara yaptırınca düşük riski pek olmuyoEmbarrassed

birebir yaşadın demek.ben sağlıkçısın diye demiştimSmile

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:30
Tarama testi sonucun kaç çıkmıştı Münevver?ve amniyosentez sonucun tabii?çok üzülüyor çocuğu down sendromlu olabilir diyeCryen büyük çocuğu 2.5 yaşında,annesi üzülüp ağladıkça annesine sarılıyor "anne üzülmeee"diye çok üzülüyorum onları öyle görünce

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:34
in$allah sorun yokdur
en buyuk çocugu 2.5 ya$inday sa 3. çocuk kaç aylikShocked
Tongue

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:38
benimki çok az alt sınırdaydı tüm uzmanlar bişey çıkmaz ama yaptırmanda fayda var falan dediler ..yaw sinir olmuştum o zaman ya vardır ya yoktur deyin kardeşim beeAngryAngry
   combine risk:1:361
   ikili test:1:222
yaş riski:1:688 di bende..benim serbest bhcg ve PAPP-A değerlerimde kötü çıkmıştı...3li taramamda biraz yüksek çıkmıştı..eşim ısrar etti bizde ankarada H.Üniversitesinden randevu alıp yaptırdık

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:39
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

in$allah sorun yokdur
Tongue

Sağol canım,umarım yoktur.Komşum 22 yaşında karnındaki bebek 16 hafta bitti.Korunma kazası diyelim.

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 14:44
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

benimki çok az alt sınırdaydı tüm uzmanlar bişey çıkmaz ama yaptırmanda fayda var falan dediler ..yaw sinir olmuştum o zaman ya vardır ya yoktur deyin kardeşim beeAngryAngry
   combine risk:1:361
   ikili test:1:222
yaş riski:1:688 di bende..benim serbest bhcg ve PAPP-A değerlerimde kötü çıkmıştı...3li taramamda biraz yüksek çıkmıştı..eşim ısrar etti bizde ankarada H.Üniversitesinden randevu alıp yaptırdık

Komşumun işi çok zor.Bu çocuk yüzünden  başına gelmeyen kalmadı,kayınvalidesi çocuğu aldır diye dövmüş,sokağa atmıştı yaz tatilinde 2 çocuğuyla kendini buradaki evine zor attı.Çocuğu aldıracaktı,sonra eşi insafa geldi çağırdı karısını ve aldırmadılar...Ama eşi gitmesini istemiyor amniyosentez yaptırmaya,çünkü okullar açılacak eşi öğretmen izin alamam diyor.Çocuklar çok haylaz bizimkiylede anlaşamıyorlar herşeyini yağmalıyorlar diye,eşim ve kayınvalidemde benim bakmama izin vermiyor.Oda yaptırmayacak böyle olursaConfusedama içinde hep soru işareti kalacak

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2009 Saat 22:47
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

in$allah sorun yokdur
Tongue

Sağol canım,umarım yoktur.Komşum 22 yaşında karnındaki bebek 16 hafta bitti.Korunma kazası diyelim.

Allah yardimcisi olsun ..
bu konuda fikrim yok maalesef Sleepy

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: glupglup
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 17:16
Bence çok geç olmadan aldırmalı. Öncelikle zaten iki çocuğu var ve ikincisi, kocası ve kaynanası daha şimdiden böyle davranıyorlarsa bebek hasta olarak doğduğunda ne olur acaba , sonrasını sizde az çok tahmin edebilirsiniz. Bence, kocasının babalık yapabileceğine inanan kadınlar çocuk doğurmalı. Hele annesinin, karısını dövmesine izin veren adama, değil çocuk yapmak kapıdan içeri sokmamak lazım.

Mesajı Yazan: minee
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 13:18
ben de yaptırdım üstelik benim ikili taramamda çıkmıştı gidip tıpış tıpış yaptırmıştım ağlaya ağlaya ne olcak sonu die düşünerek nasıl doğar büyür vs bi sürü şey geliyo insanın aklına sonucu beklerken 3gün yatmıştım kayınvaldem gelmişti bakmıştı bana allah razı olsun. sonucu beraber bekledik çok şükür temiz çıktı cin gibi fırlama bi kızım var şimdi.

sonradan duyduğuma göre ne kadar doğru bilmem günahları boyunlarına dr.lar bu tip operasyonlardan prim alıyolarmış o yüzden de illa yaptır diolarmış ben 24yaşındaydım o zaman ne risk grubundaydım ne bişi ama işte çıktı mı çıkıyo. korkulacak bi operayson değil ama stresi yetiyo tabiki. allah yardımcısı olsun bayanın!!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat