Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18612
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 14:38

Konu: geniz akıntısı
Mesajı Yazan: kayra
Konu: geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2009 Saat 19:38
hocam meraba oğlum 7 aylık bi kaç gündür kuru öksürüğü vardı gün içinde 6 7 kez bu ğün doktora götürdüm allah şükürler olsun ciğerlerini dinledi temiz dedi.boğazına baktı geniz akıntısı var dedi ve bricanly diye bir şurup yazdı ne tavsiye edersiniz hocam kullanıyımmı ben biraz ilaç konusunda pimpirikliyim fazla kullanma tarfatarı değilim o yüzden size danışmak istedim .ilaç olmadan geniz akıntısı nasıl gider teşekürler hocam şimdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2009 Saat 09:19
Bricanyl astım ilacı, o yaştaki çocukta "ne alaka"  ...Siz griple ilgili benim yazılarımı okuyun, o tedavileri yapın.

Mesajı Yazan: kayra
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2009 Saat 11:28
hocam saoğlun cevabınız için okucam .ama doktora çok fazla hapşurması olduğunu söyledim günde 10 15 kere hapşırıyo bu doğduğundan beri var.ve gövdesinde iki tane döküntü vardı acaba bunlara dayanarak mı vermiş olbailir bu ilacı ne dersiniz hocam .bana çünkü bu durumun alerjik olduğunu söyledi.ielrde astıma çevirirmi dedğimde riskli grupta olbilir dedi .allaha şükürler olsun oğlum daha bronşit olmadı ama .sizce bu tarz alerjik bünyeler astıma çeviriirmi hocam .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2009 Saat 17:52
Ben daha o gördüklerinizin "allerjik" olduklarına ikna olmuş değilimki!!! Ayrıca hadi öyle diyelim, Bricanyl, allerji ilacıda değil. Sadece bronş spazmı çözücü.. Bakmayın bizim doktorların her bilemedikleri şeye "allerjik" demelerine... Allerji o kadar sık görülen bir durum değildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat