Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hırıltı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18631
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 17:09

Konu: hırıltı
Mesajı Yazan: ankara
Konu: hırıltı
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2009 Saat 21:23

Merhaba Kadir Bey

7.5 yaşındaki oğlumun allerjik riniti var 2 aydır sizin fikrinizi alarak zyrtec kullanıyorum. 3 gün önce burun tıkanıklığı ve hapşuruğunda artış oldu ve buna öksürük de eklendi sanırım bu sefer grip oldu .Fakat ben zyrtec vermeye devam ettim ondan mıdır bilmiyorum nefes alıp verirken bu gün hışıltı ve tiz bir ses gelmeye başladı .Ballı limon vererek öksürük hafifledi fakat bu ses beni çok korkutuyor. Brojiyolit olabilir mi? Kullanmam gereken bir ilaç var mıdır acaba ?size sormadan bişey yapmak istemedim.Şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2009 Saat 21:46
Ayrıca illiadin,akşamları göğsüne viks  ve sterimar kullanıyorum.Genel durumu iyi ateşi hiç çıkmadı.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2009 Saat 14:24
Öksürük başladığında, Zyrtec dahil hiçbir allerji şurubu, veya soğuk algınlığı ilacı vermeyin. Bunların hepsi, akıntıyı azaltıp, koyulaştırdığından, arakadan lüzumsuz yere "Astım" teşhisi konuluyor. Astım hayat boyu süren bir hastalıktır, tedavisi yoktur. Mevcut tedaviler sadece nöbetlerin arasını açar ve nöbetlerin şiddetini azaltırlar. Çocukken astım olupda iyileştiğini iddia edenlerin hepsi, ilaç kurbanıdır. Siz benim nezle de verdiğim tedaviyi kullanın. Makale ve eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2009 Saat 20:42

Bu konudaki tüm yazılarınızı okudum .Herşey için teşekkürler.

Peki bu göğsündeki doluluk ve gelen sesler bu şekilde geçer mi?önceki maillerin  birinde perebron tavsiye ettiğinizi okumuştum bizim de kullanmamız gerekir mi acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2009 Saat 23:10
Perebron öksürtücü bir öksürük şurubudur. Bronş spazmında bir işe yaramaz. Zatürre durumunda kullanılması uygundur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat