Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sipraktin hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18838
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 13:03

Konu: sipraktin hakkında
Mesajı Yazan: aslindan
Konu: sipraktin hakkında
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2009 Saat 22:48
merhaba kadir bey;

daha önce de yazmıştım ikizlerimden birinin iştahsızlığı ile ilgili sipraktin demiştiniz dahan yeni aldım öncesinde vimin c vit diye bi şurup denedim bi faydası olmadı 15.11.2008 doğumlu 2520 doğum kilosu 8.500 şimdiki kilosu 3 aydır 200 gr aldı almadı yani reflüsü vardı gaviskon kullandık bu ara gene tekrarladı sanki surekli yutkunuyor ve bırk bırk çıkartıyor birkaçgündr yine vermeye başladım gavisconu bi zararı olurmu? bide sipraktinin içini okudum resmen aklım çıktı verip vermemekte tereddüt ettim yarım ölçekten az yatarken verdim sormak istediğim sipraktinin çeşitleri varmı dpğru sipraktini aldım acaba? sipraktin 3mg/5ml siproheptadin hidroklorür antihistaminik yazıyo doğrumu nasıl ve kaç kere vermeliyim nekadar vermeliyim inanın akşama kadar bişi vermesem istemiyo ve açlıktan ağlamıyo ikizi erke olanda ne bulsa yiyo maşallah ama ikisinin arasındaki bu farklılık beni deli ediiyo görenler oğanı ondan büyük sanıyo işallah şurup işe yarar

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim seygılarımla siz olmasaydınız ne yapardık bilmem

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2009 Saat 09:11
Eski mailleri okuyun...

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2009 Saat 09:40
okudum dr bey  2*1 ölçek yazıyo ama öğrenmek istediğm sipraktinin başka çeşitleri varmı? içini okuyunca korktum da. sabah akşam yarım ölçek demişsiniz de aklım çok karıştı içini okuyunca.....

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2009 Saat 19:24
[QUOTE=aslindan]okudum dr bey  2*1 ölçek yazıyo ama öğrenmek istediğm sipraktinin başka çeşitleri varmı? içini okuyunca korktum da. sabah akşam yarım ölçek demişsiniz de aklım çok karıştı içini okuyunca.....
 bugün sağlık ocağına götürdüm 8.500 kg 70 cm çıktı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat