Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cocuklarda Grip Asisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18911
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 22:31

Konu: Cocuklarda Grip Asisi
Mesajı Yazan: Derin
Konu: Cocuklarda Grip Asisi
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2009 Saat 00:53
Sayin Doktor, benim oglum 5 yasina yaklasiyor (4 yas 9 ay), GRIP ASISINI sordum Pediatrina, ve bana soyle dedi: Gribin gidisatini gordukce tavsiye ediyorum dedi... siz ne tavsiye ediyorsunuz bir turk hekimi olarak?Pediatr bana yan tesiri olmadigini soyledi...sizin dusuncenizi de alabilirsem bir fikir daha edinmis olurum, cunku buradaki anneler (isvicredeyim) grip olursa birsey olmaz, vucudu direnclesir diip yaptirmayan cok, veya riskli bir sagligi var diyen ve yaptiranda var...

simdiden cevabiniz icintesekur ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2009 Saat 09:13
Vücudun dirençleşmesi, bağışıklığın gelişmesi, ya hastalık geçirilerek, veya aşı olarak gelişir. Aşısı olan bir hastalığı illede geçireceğiz diye bir şey yok... Aşı olmak, herzaman hastalığı geçirmekten daha iyidir.

Mesajı Yazan: kudicem
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2009 Saat 11:14
doktor bey benim ikizlerim 8. ayın içindeler (6700 ve 8300 gr.) Evde bakıcıyla kalacaklar acaba bebeklerime aşı yaptırmalı mıyım? Ayrıca bizim (anne-baba) ve bakıcının aşı olması çocukları koruma da faydalı olur mu?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2009 Saat 15:28
Çok haklısınız, eviniz gelen-gideni az bir ev ise, sizlerin aşılanması yeterli olabilir. Ama kesin değildir. Garantisi yok.

Mesajı Yazan: Derin
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2009 Saat 15:58
bilgileriniz icin cok tesekur ederim Doktor bey...Iyi gunler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat