5 aydır kilo almıyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18979
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 19:02
Konu: 5 aydır kilo almıyor
Mesajı Yazan: incip
Konu: 5 aydır kilo almıyor
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 13:37
Kadir Bey merhaba, Daha önce de bu konuda size danışmıştım. Cumartesi günü kendi doktorumuzdan farklı bir doktora gittik. Gelişim eğrisi çıkarttı ve boyun yavaş ilerlediğini kilo gelişiminin durakladığını paylaştık.
Sizin öneriniz ile süt ürünlerini arttırdığımızı ancak gelişimin yine yavaş olduğu hatta durduğunu paylaştım Vitagil ve balık yağı verdi.
Son 1,5 ayda müthiş iştahsız. Tüm günü aç geçiriyor. Yarım köfte ile ya da bir tabak çorba ile günü tamamlıyor oğlum.
Boyu 84 cm, kilosu 11,5. 21 aylık. Çok sağlıklı ve anormal hareketli, zıplamak, koşmak en sevdiği şeyler. Yürümek nedir bilmiyor, çok neşeli ama kilo almıyor işte.
Boyu Haziranda 83 cm'di. Kilosu 1 yaşındayken 10kg dı.
Akranları hep oğlumdan iri ve uzun, bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Çok iyi beslendiği aylarda da kilo artışı olmadığı için ne yamalıyım diye düşünüyorum. Öneriniz var mı?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 21:58
Bu işler biraz soya çeker... Dayı, teyze ne alemdeler??. Ayrıca çok geri değil.. 50. persentili esas alırsak, toplumun yarısı bunun altında, yarısı üstünde.. Takmayın kafanıza..Görüyorsunuz, zorlasanız bile birşey değişmiyor.
|
Mesajı Yazan: incip
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 10:18
Dayı benim kadar 166, teyze benden az kısa Eyvah yani! Oğlum kısa boylu bir genç mi olacak. Sizin yanıtlarınız beni hep güldürüyor ve rahatlatıyor. Ne yapalım bekleyip göreceğiz ne olacağını.
Bir de siz hala caddede misiniz? Nasıl randevu alabiliriz?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 23:10
Telf: 0(216) 385 55 47 den randevu alabilirsiniz.
|
|