Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

persentil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19015
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 16:46

Konu: persentil
Mesajı Yazan: muhterem
Konu: persentil
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 13:28
Hocam merhaba, size yazdığım ilk günden beri Efe'de kilo artışı var. Bugün 7. ayını doldurdu
kilosu 7500
boyu 68
başçecresi 42

Gelişimine persentilden baktım fakat tam anlayamadım . ( ya da sizin yorumunuza ihityacım var diyelim :)))   )  

Bir haftadaır diş çıkarmaya başladı; siz diyorsunuz diş hiçbirşey yapmaz ama bu hafta hep bir huzursuzluk ve  uykuya geçmekte sorun yaşıyoruz. Gribal bir enfeksiyon geçirmiyor ve genel durumu gayet iyi. Peki bu huzursuzluk niye ?
 Kusma şikayetlerimiz azalıyor gibi gaviskon ve motillumu arada veriyorum. Birde artık nasıl bir vitamin kullanmalıyım ya da multitabssa devam mı edeyim ? Spraktin hala veriyorum önerdiğiniz gibi .

Oğlum ve ben ellerinizden öperiz . Saygılarımla .

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 13:30
Bu arada geçen ay 6730 gr , 63.5cm ve 41 cm idi.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 11:39
700 gram eksiği var, Süt ve et miktarlarını arttır. Kusma olursa, "Piptalin" damla 3x5 damla başla, netice alınca damla sayılarını  azaltarak kes..

Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 19:33
Hocam süt miktarını artıramıyorum malesef , sadece uyurken süt içiyor. Yemek öğününüde günde 1 öğün verin diyorsunuz. Günlük süt miktarı 350 - 400 arasında zorla içiyor. Kıymalı çorbayı ise gün aşırı veriyorum.  Daha başka ne şekilde sunabilirim yiyeceklerini.

Bu arada sizin tavsiyelerinizle kan damlası kullanmayıp kırmızı et ile kansızlığını giderdik sayılır. Bugün hemotokrit baktım % 32 çıktı. Söylenenlerin aksine yani inek sütü kansızlık yapmıyormuş birdaha söylediklerinizi teyit etmiş olduk. Teşekkür ederiz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat