Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızımın kilo problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19122
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 19:02

Konu: kızımın kilo problemi
Mesajı Yazan: meaningless
Konu: kızımın kilo problemi
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 19:27
Merhabalar Kadir Bey,

kızım 22 nisan doğumlu 1 hafta sonra 6. ayı bitiyor. kilosu 2.600 boyu 46'ydı. hala kilo problemimiz devam ediyor. şu anda 6 kilo boyu 63-64cm civarında. ek gıdalara da tam manasıyla geçemedim zira çorba yemeyi reddediyor. sabah kahvaltılarını da bulamaç şeklinde karışık besinlerden istemiyor.  peynir, yumurta gibi besinleri hiç veremiyorum. ben de muhallebi içine yahut pınar devam sütü içine cicibebe koyarak vermeye çalışıyorum. emmeyi bıraktığı için sütümü sağarak veriyorum ama çok az. onun dışında mama veriyorum. ara sıra da yoğurt veriyorum.
ek gıdalara ne şekilde geçmemi tavsiye edersiniz?
kilosu ve boyu için ne söylersiniz?
bu arada önemli olarak devit3 damlasını yaklaşık 1 ay vermedim. şimdi günde 6 damla olarak devam ediyorum başka vitamin tavsiye ediyor musunuz?

ayrıca bebeğim kafasını tutabiliyor ama desteksiz oturamıyor. yastıklarla oturtunca da oturmak istemiyor hemen yatıyor. kilosunun az olması oturmasını geciktirir mi?

sorularım çok oldu, şimdiden kusura bakmayın.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 20:01
Şimdilik olduğu gibi devam et. Büyüdükçe zaten kendisi isteyecek, acele etmeyin. Bazıları biraz daha geç gelişebiliyor, hastalık gibi gözükmüyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat