Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uykuda ağlama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19135
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 13:16

Konu: uykuda ağlama
Mesajı Yazan: oyaoz
Konu: uykuda ağlama
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 13:06

İyi günler doktor bey. benim sorum 2 yaşındaki yeğenimle ilgili aslında birsağlık sorunu olup olmadığını tam olarak bilemiyoruz bu yüzden sizin fikrinizi almak istedim.Yeğenim nerdeyse doğduğundan beri geceleri uykusunda ağlıyor. bazen artık uyandırmak zorunda kalıyoruz.uyandığında bir ağrısı sancısı yok çünkü susuyor.bir gün iyi uyuyorsa üç gün kötü sabahlara kadar ayakta sallanıyor hala daha. aslında uyuyor ama ağlıyor hemen sallıyoruz bazen susuyor bazen devamlı ağlıyor gözleri kapalı bir şekilde. Doktora götürdüğümüzde sorduk parezit testi bile yapıldı testler temiz çıktı. anlayamadık doktor bey neden böyle acaba nöroloji ile ilgili bir bölümemi götürmeliyiz fikrinizi öğrenmek istedim.Birde ikiz eşiydi 10 gün küvezde kaldı bununlada ilgili olabilirmi acaba. İlginize şimdiden çok teşekkürler.

-------------
oyaoz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 21:30
Gündüz yaşamını biraz inceleyin. Çok maceralı bir hayat yaşıyorsa, gece rüyasını görür...

Mesajı Yazan: kudicem
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 18:33
Doktor bey  benim de 8 aylık kızım aynı şekilde geceleri içini çekiyor bazen de ağlayarak uyanıyor. Gündüz hayatı gayet rutin ama 8 ay içerisin 4 kez düştü gerçi ilk düşüşünden önce de ağlayark uyanıyordu. İkizi erkek ama o hiç ağlamıyor geceleri çok çok nadir bazen. Bu bir sorun mudur? Yapmamızı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat