Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ses kısıklığı..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19171
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 01:04

Konu: ses kısıklığı..
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: ses kısıklığı..
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 10:19
merhabalar kadır bey..daha önce sormuştum aslında ama arada kaynadısanırım..5 yaşındakı kızımın 20-25gundur sesı çatallı kısık gıbı aslında tam kısık da değil de kalınlaşmış ve çatallı pürüzlü..hafıf bı grıpden sonra kaldı..burun akıntısı araara az öksürük 1haftada normale döndü..ses dönmedı ne yapmalıyım??çok ağladımda ondan kısıldı dıyor okulda..hafıf grıplı olduğu zaman okulda cıddı bı ağlama nöbeti geçirmiş gerçekten..grıptenmı ağlamaktan mı anlamadık ses kısıklığı ama kaldı..şimdi kbbye götürsem yıne bademcıklerı alalımalmayalım tartışmalar başlayacak..6drdan 3u allaım 3u kalsın demişti:( grade 3 ırı bademcık ama sık sık ateşlenemz..yılda 1 belkı oda ağır değil..kulaklar sıvı bırıkıyor..nazonex+zyretcsureklı devam dıyorlar..tam anlamıyla sureklı kullanamdım..

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 12:05
Biraz "ses tellerini" zedelemiş. Buhar ve "Tantum Verde" sprey (günde 4x1) boğaza püskürtmeniz faydalı olur. Nazonex ve Zyrtec'i kesin... Kulak problemi olursa, İliadin ped. damla 2x2'şer damla her iki burun deliğine damlatın...

Mesajı Yazan: ceydadefne
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 14:05
TANTUM verde spreyı kaç gun kullanıcam??teşekkür ederim..

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 14:46
İyi gelirse zaten 2-3 günde iş biter...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat