Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece beslenmesi-uyku-tuvalet alıskanlıgı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19173
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 12:29

Konu: gece beslenmesi-uyku-tuvalet alıskanlıgı
Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Konu: gece beslenmesi-uyku-tuvalet alıskanlıgı
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 11:33
hocam benım 3 tane sorum olacak,yardımcı olabılırsenız cok memnun olacagım

1. Kızımı gece yatırmadan once gece tahılllı ek besınlerle tıka basa doyursam da gece yarım saate,en gec 1-2 saate tekrar uyanıyor,bıberonu hıc almıyor,emıyor,aglayarak uyanyor,benım yatagıma yatınca susuyor. gunduz hayatı da uzuldugu hıcbır sey olmuyor genelde,cok neşeli maşaallah,ama bu hep boyle mı olacak? bır yasını dolduralı bır hafta oldu, gece beslenmesı ve uyku ıcın ne yapabılırım. ıyı geceler cayı bıle ıcırdım gene aynı gene aynı

2-kızım pişiği oldugunda çişini yaptıgında canı acıdığı için ağlayarak çiş diyordu ve her sabah kakasını yaptıgında tekrarladıgım ıcın sanırım,kakasını yaptıgında ve bazen yapmadan once "kaka" dıyor artık. çişini soylemeyı pişiği gecınce unuttu, ama kakasını soyluyor,klozet ıcın aparat aldım ama emın olamadım bu alıskanlıgı kazanmaya kendı gonulluyken ona müzikli lazımlık fılan mı almalıyım? ya da yaptıgı saatlerı gozlemleyıp rutin saatlerde mi tuvalete goturmelıyım?
simdiden tesekkurler tum yardımlarınız ıcın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 14:40
1-Gece beslenmesini o ne zaman isterse o zaman bırakır. Siz zorlayamazsınız. Ters teper.
2- Huyuna suyuna git, söylemeye bu yaşta mecbur değil, söylerse, eyvallah...Oyun havası vererek, rutin saatlerde tuvalete götürmende bir sakınca yok..
3-  ?

Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2009 Saat 21:54

cok tesekkur ederım hocam,3 numaralı soruyu bır numaraya sıgdırmısım:)kusura bakmayın

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat