Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

cevap verilmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19194
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:01

Konu: cevap verilmiyor
Mesajı Yazan: mihri
Konu: cevap verilmiyor
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2009 Saat 10:21
1 ay önce attığım mesaja hala yanıt alamadım.Doktor tatilde diye bekledim.Ama bu kadar uzun tatil mi olur.Niye Özlem hanım soruları yanıtlamıyor acaba?

-------------
oğlum ve ben

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2009 Saat 11:01
Orjinalini yazan: mihri mihri Yazdı:

1 ay önce attığım mesaja hala yanıt alamadım.Doktor tatilde diye bekledim.Ama bu kadar uzun tatil mi olur.Niye Özlem hanım soruları yanıtlamıyor acaba?

Uzmanlarımız gönüllülük esasına göre soruları cevaplıyorlar. Sayfalarına gelen soruları müsait oldukları zaman cevaplıyorlar.

Ayrıca uzmanlarımız istedikleri soruyu cevaplama veya cevaplamama hakkına da sahipler. Örneğin, Özlem Hanım daha önceden sorulmuş olan, cevabını daha önce vermiş olduğu veya önemli bulmadığı soruları cevaplamıyor. Kısıtlı vaktinde siteye girebildiğinde de aciliyetine göre cevaplamaya çalışıyor.

Müsait olduğunda uygun bulursa mutlaka sizin sorunuzu da cevaplayacaktır.

Mesajı Yazan: minee
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2009 Saat 13:29
aynı sıkıntı bende de var ben de uzun zamandır cevap bekliyorum ama sanırım ben cevabımı alana kadar sorunum hallolcak. benzer sıkıntıda biri daha vardı onu da takip ediyorum kendime pay çıkarmak için ama onunki de yanıtlanmadı Cry hala beklemedeyim umarım sıra bana da gelirNuke

Mesajı Yazan: mihri
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2009 Saat 07:34
Benim sorum cevaplanmış.Bayağı bekledim ama.Gönüllülük esaslı olduğunu bilmiyordum ayrıca.Bunu öğrenince zaten sabırla bekledim ve cevap geldi.Teşekkürler.

-------------
oğlum ve ben

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat