Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

wc eğitimimi-çekingenlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19380
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 08:01

Konu: wc eğitimimi-çekingenlik
Mesajı Yazan: acura
Konu: wc eğitimimi-çekingenlik
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 13:26
kızım iki yaş 1 aylık herşeyi normal çok şükür herşeyide anlıyor ama kakasından hiç rahatsızlık duymuyor. Tuvalet eğitimi için biraz denemeler yaptık ama hem kaka zamanı hiç belli olmuyor hem de değil kakam geldi demek, yapınca yaptım bile demiyor oyun oynamaya devam ediyor. sizce erken mi yada geçmi kaldım? Mayısta kardeşi olacak daha geciktirirsem o dönemde dahamı zor olur? Birde çok çekingen artık başka çocuklar varken parkta oynamak bile istemiyor eve gidelim diyor. Kendinden küçük çocuklarla aynı odada bile kalmak istemiyor. bunlar normalmi acaba ne yapmamız gerekir çok teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: acura
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 13:29
Kendinden küçük derken 1 -2 yaş arası çocuklardan bahsediyorum bebeklerden rahatsız olmuyor. Ayrıca kardeşi olacağını daha bilmiyor.

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2010 Saat 13:09
kardeşi olacağını hemen söyleyin o zaten fark etmiş bile olabilir. tuvalet eğitimi içinse acele etmenize gerek yok. kardeşi olmadan önce haftada iki gün iki saatlik oyun gruplarına katılabilir, ancak hemen kardeş doğduktan sonra yaparsanız istenmediğini, evden atıldığını düşünebilir. bu yüzden öncesinde yapmakta yarar var

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat