Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

betaglukan-imuneks?*

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19387
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 16:16

Konu: betaglukan-imuneks?*
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: betaglukan-imuneks?*
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 16:05

dr bey; imuneks kullanmak kış aylarının getıreceği hastalıklara özellıkle de grıbe karşı bağışıklık sıstemımızı kuvvetlendırımı?5 yaşında kzımıa versem etkısı olurmu??teşekkürler..

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 16:20
Ben de Arda için kullanmak istiyorum böyle bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir ilaç
zırt pırt hastalanması beni çok üzüyor çünkü CryCryCry

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 23:20

Bu ilaçlara vereceğiniz paraları daha yararlı işlere harcayın... Bu işleri ilaçlarla halledemezsiniz.Bu ilaçlar bir halta yarasa idi herkez kullanır, yeryüzünde hasta kalmazdı...  

Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 23:26
O ilacı eliniz aldığınızda kenarında bir yerde çok ama çok küçük yazılmış yazılar göreceksiniz o yazıları bir okuyun bakalım, ne diyor...

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 23:54
hocam ne diyor?
bende merak ettim bu konuyu

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 11:04
-....bu ilaç herhangi bir hastalığı, teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek  veya önlemek maksadı ile kullanılamaz..."

Mesajı Yazan: selmabal
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 12:10
Hocam ben de bu ilacı çok duydum tedavi için değilde hastalanmamaları için etkili olduğunu söylüyor kullananlar.Ama siz işe yaramaz diyorsanız biz de kullanmayalım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat