dişleri çıkmıyor :(
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19410
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 19:47
Konu: dişleri çıkmıyor :(
Mesajı Yazan: tobi
Konu: dişleri çıkmıyor :(
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 11:03
iyi çalışmalar hocam. oğlum 21 aylık. üstte 4, altta 4 dişi var. geçen ay doktara götürdük, d vitamani eksikliğinden çıkmamış olabileceği söylendi. ampül devit verildi, kullandık. üzerinden 25 gün geçti ama yinede dişlerle ilgili bi gelişme yok. 14 aylık olduğundan bu yana devit kullanmıyorum. acaba onun olumsuz etkisi olabilir mi? 21 aylık bi bebek için bu zamandan sonra devit kullanmak yararlı olur mu? ya da doğru mu? 1 bardak kahvaltısında, 1 bardak muhallebisinde olmak üzere günlük 2 bardak süt tüketiyor. ayrıca içiremiyoruz. bi kase yoğurt ve yemesi gerekenden fazlada peynir yiyor. nasıl daha başka kemikleri ve dişleri için takviye yapabiliriz? yol gösterirseniz çok mutlu olurum. ilginize şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 11:29
Diş çıkma hadisesi;soyaçekim bir olaydır. D vitamini ile diş çıkarmaya çalışmak, aldatmacadır... Dişlerin çürümesini önlemek için "Zymafluor" kullanın.. Günlük süt miktarı, 500ml. nin altında olmasın.Bilinçsizce D vitamini hele ampul şeklinde verildiğinde zehirlenmelere sebep olabilir.
|
|